TALK OF TOWN

Årets break-ups og nye par

Nogle blev så stormende forelskede, at de for første gang i deres liv forstod litteraturens store romantikere, mens andre smækkede med døren og hurtigt flashede nye kærester af begge køn på de sociale medier. Velkommen til årets gennemgang af kærlighedens veje og vildveje i kendis-land.

2019 har budt på alt fra kriser til kærlighed i kendis-land, og både herhjemme og i udlandet fik de heldige den berusende forelskelse at føle, mens andre måtte stå tilbage med salte tårer og et knust hjerte. Vi har samlet årets break-ups og nogle af de mest opsigtsvækkende par, der dukkede op.  

Christiane Schaumburg-Müller & L.O.C.

Mens der altid går rygter om spirende romancer på dansegulvet, havde de to værter på ’Vild med dans’ det svært med kærligheden i år. 

Den ene, Christiane Schaumburg-Müller, brød med L.O.C. – for anden gang – og rapperen er flyttet fra palæet i Hellerup til en mindre Bungalow i whiskybæltet.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müllers bedste skønhedstips

Sarah Grünewald & Rasmus Backhaus

Christiane virkede upåvirket på skærmen, men kunne når kameraerne var slukket græde ud hos Sarah Grünewald, som tidligere på året annoncerede, at hun og hendes mand, Rasmus Backhaus, også havde valgt at gå hver til sit – i fred og fordragelighed.

LÆS OGSÅ: 17 spørgsmål til Sarah Grünewald

Ibi & Simon Makienok

Det samme kan nok ikke siges om en anden tv-dronning, Ibi Makienok, hvis mand, Simon Makienok, røg i armene på hendes veninde, radioværten Ida-Sophia Petersen, efter deres brud.

Ingen af parterne har kommenteret på skilsmissen, men Ibi har tidligere givet udtryk for, at parforholdet led under omverdenens kritik af bl.a. aldersforskellen på 15 år.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Sarah Bro & Zac Efron

Så var der mere at juble over hos en anden sportsudøver, nemlig svømmeren Sarah Bro. Den smukke dansker vandt nemlig ikke kun i bassinet, hun vandt også selveste Zac Efrons hjerte. 

LÆS OGSÅ: 14 glemte Hollywood-par - var de kærester?

’High School Musical’-helten og Bro er set sammen til træning og til flere sportsbegivenheder, og efter sigende har han også været en tur i Danmark for at hilse på hendes familie.

Kaia Gerber & Pete Davidson

Kærligheden blomstrede også i swimmingpoolen for modellen Kaia Gerber og komikeren Pete Davidson. 

Billeder af det unge par på kærlighedsferie i Miami Beach bekræftede rygterne om, at de er sammen. Man kan kun gisne om, hvad Cindy Crawford synes om sin datters alliance med manden, der tidligere har flettet fingre med sangerinden Ariana Grande. Davidson var nemlig så nedtrykt over deres brud, at han truede med selvmord på de sociale medier.

Cara Delevigne & Ashley Benson

Sans for drama har Kaias modelkollega Cara Delevigne også masser af. 2019 var året, hvor hun stod frem og erklærede ’Pretty Little Liars’-skuespilleren Ashley Benson sin kærlighed, og de to blondiner har brugt det meste af året på at sukke begejstret over hinanden.

Men tidligt i december tweetede Cara ud af det blå, at hun og Ashley var gået fra hinanden. Tweetet blev senere slettet, og da en fan for nylig spurgte på Caras Instagram, om parret virkelig var gået fra hinanden, lød det korte svar ’niks’.

Irina Shayk & Bradley Cooper

Svaret på dét spørgsmål er til gengæld et rungende ja, når det gælder model Irina Shayk og Hollywood-helten Bradley Cooper. Efter at have set sin mand flette fingre med Lad Gaga på både film og gennem hele årets ’awards season’, sagde den russiske supermodel ’do svidaniya’ og flyttede fra Cooper. 

De har dog lovet hinanden begge at blive boende i New York for deres lille datters skyld.

LÆS OGSÅ: Hvor blev dit ungdoms-crush af?

Lady Gaga & Christian Carino

Lady Gagas kæreste, Christian Carino, havde det også svært med alle de rygter, der svirrede om hans sangerinde og Bradley Cooper, så parret splittede op i foråret. 

Vejen var banet for, at Gaga og Coopers ’A Star is Born’-romance kunne blive til virkelighed, men i stedet er sangerinden begyndt at kissemisse med sin lydmand, Dan Horton. Øv, lyder det fra filmromantikere verden over.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga stjæler showet (igen) til Met Gala 2019

Lucy Boynton & Rami Malek

Kærligheden blomstrede også på jobbet for skuespillerne Rami Malek og Lucy Boynton. Parret mødte hinanden på settet til ’Bohemian Rhapsody’, og da han scorede den ene statuette efter den anden i årets tidlige måneder, sad hun ved hans side.

Alexandra Grant & Keanu Reeves

Det er vistnok også på jobbet, filmhelten Keanu Reeves har mødt sin kæreste, den britiske kunstner Alexandra Grant. De to har i hvert fald arbejdet sammen på flere bogprojekter gennem årene. 

Det vakte opsigt, da de ankom hånd i hånd på den røde løber for nylig – dels fordi det er første gang i årevis, Reeves har vist sig med en kæreste, og dels fordi hans udkårne har en slående lighed med selveste Helen Mirren.

LÆS OGSÅ: Oscars 2019 - her er alle vinderne

Katie Holmes & Jamie Foxx

Katie Holmes og Jamie Foxx skjulte også deres kærlighed i mange år – muligvis som en del af hendes skilsmisse-deal med Tom Cruise – men til årets Met Gala i maj stod de endelig frem som par i matchende lilla outfits fra Zac Posen. 

Men tilsyneladende levede kærligheden bedre i det skjulte, for kort tid efter gik de fra hinanden. Ingen af dem har kommenteret på bruddet, men Foxx er allerede set i nyt kvindeligt selskab, og det forlyder, at hans konstante flirten med andre kvinder var en af grundene til, at Katie dumpede ham.

LÆS OGSÅ: Katie Holmes: Jeg elsker at spille stærke kvinder

Gunnvør Dalsgaard & Martin Jørgensen

Kvindetække har Martin Jørgensen også, og det var måske også en af grundene til, at han og Eva Harlou gik fra hinanden i årets løb. Martin brugte ikke lang tid på at slikke sine sår, men scorede hurtigt en ny tv-skønhed, nemlig forsidefruen Gunnvør Dalsgaard, der tidligere har dannet par med en anden dameglad charmetrold, Oliver Bjerrehuus.

Christina Ibsen & Niels Christian Meyer

En kvindebedårer af den mindre oplagte slags er Niels Christian Meyer, også kendt som Bubber. Han chokerede hele Danmark, da det blev afsløret, at han venter barn med en anden kvinde end sin hustru – og skal skilles. 

Kvinden, der har en lille Bubber i maven, hedder Signe og er kommet i Meyer-parrets hjem, hvor hun bl.a. har passet deres tre børn.

Livia & Colin Firth

I tilfældet Livia og Colin Firth var det vistnok hendes tjek af, om græsset er grønnere på den anden side, der blev forholdets endeligt. For nogle år siden afslørede parret, at hun havde haft en affære – med en barndomsven, som senere blev anholdt for at stalke hende! – men at de holdt sammen. 

Men nu har piben fået en anden lyd hos aktivisten og skuespilleren, der har annonceret, at de skal skilles efter 22 års ægteskab. De har to store sønner sammen.

LÆS OGSÅ: Se Kim Kardashians vilde stiludvikling - fra 'faux pas' til stilikon

Katherine Diez & Dan Jørgensen

 - Jeg har mødt mit livs kærlighed. Og jeg har eksisteret kun i dén. Jeg har genlæst verdenshistoriens største romantikere og først rigtigt fundet mening i dem nu. Anmelder og debattør Katherine Diez havde de helt store ord og følelser fremme, da hun i november afslørede, at hun var blevet kærester med klimaminister Dan Jørgensen. 

Han bekræftede også forholdet med et billede på Instagram, hvor han har næsen begravet i sin kærestes lange hår.

Pernille Rosendahl & Kristian Jensen

Lige som man troede, at Dan Jørgensen og Katherine Diez var årets mest overraskende par, smed Venstre-manden Kristian Jensen en trumf på bordet: Han var blevet forelsket i Pernille Rosendahl og gået fra sin kone gennem 21 år, Trine Overmark Jensen, for at ’komme videre med sine stærke følelser’ for sangerinden. 

LÆS OGSÅ: 5 ting du skal vide om Golden Globes 2020

Siden har mange forsøgt at hitte rede i, hvordan rock-baben og den pæne jyske dreng dog er faldet for hinanden, og gamle tweets og Insta-beskeder vidner om en flirt, der begyndte for flere år siden.

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

De sociale medier har også spillet en rolle i provopigen Miley Cyrus’ skilsmisse fra den pæne skuespiller Liam Hemsworth. Efter bruddet mellem de to i august har hun flashet flere nye erobringer på Instagram. 

Først var det influenceren Kaitlynn Carter, der fik følelserne i klemme hos sangerinden. Nu fletter Miley Cyrus fingre med den fem år yngre musiker Cody Simpson, der har indrømmet, at han altid har haft en crush på hende.

Zooey Deschanel & Jonathan Scott

Sangerinde og skuespiller Zooey Deschanel har også dokumenteret sit nye forhold på Instagram – dog på en mere afdæmpet måde. ’Cutie’ nøjedes hun med at skrive som billedtekst til et foto af hende og Jonathan Scott, som er kendt fra flere boligprogrammer, hvor han og broren Drew køber, sælger og istandsætter huse for kræsne amerikanere. 

Deres ’love story’ er ren Hollywood: Hun og hendes søster, Emily Deschanel, skulle konkurrere mod Jonathan og hans bror i en særudgave af James Cordens ’Carpool Karaoke’. Og så fandt de i den grad melodien.

LÆS OGSÅ: 16 ekstravagante fund til nytårsfesten

Adele & Simon Konecki

Til gengæld var der ikke mere sød musik mellem sangerinden Adele og Simon Konecki, som hun mødte i 2011 og har sønnen Angelo på syv år med. Parret er gået hver til sit, men har ikke sagt mere om bruddet.

Camila Cabello & Shawn Mendes

‘You know it’s been a long time coming’, synger Camila Cabello og Shawn Mendes på deres sexede sommerhit ‘Señorita’, og det har da også taget de to unge turtelduer flere år at lade kærligheden vinde.

De to mødtes allerede i 2015 og har gennem årene haft et rigtigt godt øje til hinanden, men først i år er de stået frem som par.

- Folk kan snage, men vi har tænkt os at leve vores liv, nyde det og forelske os, som om der ikke er nogen, der kigger med, har sangerinden sagt i et interview.

Caroline Fleming & Carsten Friis

Om kærligheden er opstået pludseligt eller spiret langsomt frem mellem Caroline Fleming og Carsten Friis, er der ingen meldinger om. Men ’baronessen’ har designet en særkollektion til Carsten Friis’ populære skomærke, Billi Bi, så det kan være mellem stiletter og snørebånd, de varme følelser er opstået.

 

Ingen af dem har kommenteret på forholdet, men de ankom sammen til en musicalpremiere for nylig.

LÆS OGSÅ: Caroline Fleming: Der er for mange, der tror, at mit liv er nemt

Læs mere om: