TALK OF TOWN

Årets break-ups og nye par i 2020

2020 har på mange måder været et turbulent år. Også på kærlighedsfronten. Nye par er blevet til, mens andre er gået i opløsning. IN giver dig her et overblik over årets break-ups og nye stjernepar i kendis-land.

2020 blev året, hvor alt blev vendt på hovedet. Men ikke i kendis-land. Der var alt, som det plejer med salte tårer og stormende forelskelser. Nogle gik fra hinanden igen, mens andre blev forelskede i en tro kopi af eksen. 

Kærligheden har som altid stået højt på dagsorden blandt stjernerne, og her kan du få et overblik over årets break-ups og nogle af de mest overraskende nye par.

Årets break-ups

Francesca Farago og Harry Jowsey

Vi kan nok godt blive enige om, at Netflixs realityserie ’Too Hot to Handle’ var en af de serier, der fik os gennem forårets nedlukning. Serien introducerede os til Francesca Farago og Harry Jowseys turbulente forhold på skærmen. Men selvom deres forhold var kommet dårligt fra start, endte de alligevel med at vinde vores hjerte. Efter seriens sidste afsnit kunne vi trofast følge med fra sofaen, hvor det på YouTube  blev annonceret, at parret var blevet forlovet. Det varede dog ikke længe før Francesca delte en video, hvor hun forklarede, at realityparret nu havde valgt at gå hver til sit, selvom hun var helt sikker på, at de ville ende med at blive gift. Der er ikke så meget andet at sige end, hvad kommer let, går let – i hvert fald i realityverden. 

Brad Pitt og Nicole Poturalski 

Det skabte en del opmærksomhed, at det kom frem, at den 57-årige skuespiller, Brad Pitt, havde fundet sammen med den 30 år yngre model, Nicole Poturalski. Men det var ikke kun aldersforskellen, der skabt rubrikker i hele landet, men snare det faktum, at den yngre skønhed til forveksling mindende om Pitts ekskæreste Angelina Jolie. Og ikke nok med det, så var Nicole allerede gift med den 68-årige, tyske restauratør, Roland Mary, hvem hun har sønnen Emil med. Selvom Nicole havde et åbent forhold til sin ægtemand, Roland, så bristede forholdet altså til Brad Pitt blot et par måneder efter de indledte deres romance. 

LÆS OGSÅ: 5 kendte kvinder, der blev gravid i 2020

Miley Cyrus og Cody Simpson

I 2019 chokerede Miley Cyrus hele verden, da hun gik fra Liam Hemsworth meget kort tid efter, at de to stjerner var blevet gift. Og igen i år har ’Wrecking Ball’-sangerinden knust et hjerte. Efter 10 måneder sammen med sangeren Cody Simpson bekræftede Miley, at de to ikke længere dannede par, da de havde brug for at fokusere på sig selv. Miley udtalte i en livevideo på Instagram, at to halve ikke kan udgøre en hel, og at de to stjerner derfor, hver for sig, havde brug for at finde ud af, hvem de var som individer. Efter bruddet med den 5 år yngre Cody Simpson har Miley Cyrus i den grad udnyttet sin status som single. Hun har været flittig på de sociale medier, og har benyttet sit talerør til at invitere fans fra både Instagram og TikTok på dates. Om det er blevet til nogle hemmelige romancer vides ikke. 

Megan Fox og Brian Austin Green 

To af 00’ernes største stjerner, Megan Fox og Brian Austin Green, valgte også at gå fra hinanden i år. Parret havde været gift i næsten 10 år og sammen har de tre sønner. Bruddet skete angiveligt efter Megan var hjemvendt fra optagelserne på et filmprojekt. I Brians podcast ’With Brian Austin Green’ taler han frit og åbent om separationen fra Megan. Her fortæller han, at Megan, efter hun havde været ude af landet for at arbejde på et filmprojekt, følte sig mere som sig selv. En udgave, som hun bedre kunne lide og havde lyst til at leve som. Parret er angiveligt stadig meget tætte, og forsøger at samarbejde så godt de kan for børnenes skyld. Det er dog ikke første gang, at parret er blevet separeret. Sidste gang det skete blev parret forsonet, da der var en lille ny på vej – om historien gentager sig selv vides ikke, men for nu er parret bare venner. 

Zac Efron endte både forholdet til danske Sarah Bro, Halston Sage og Vanessa Valladares

Det har været et travlt år for den amerikanske skuespiller Zac Efron, der igen i år har knust flere pigehjerter. Først var der den danske svømmer Sarah Bro, som den 33-årige skuespiller datede i slutningen af 2019 - og endda var på visit i Danmark for at møde den danske svigerfamilie. Forholdet bristede dog, da Zac angiveligt skulle have byttet Bro ud med skuespillerinden Halston Sage. Men det forhold holdte heller ikke længe, så i begyndelsen af juni begyndte Zac at date australske Vanessa Valladares. Forholdet til Vanessa endte dog efter 5 måneder. Derfor tyder noget på, at Zac endte året som single, hvis altså ikke, at der er opstået endnu en hemmelig romance? 

LÆS OGSÅ: 10 medstjerner, der hadede hinanden i virkeligheden

Scott Disick og Sofia Richie

Scott Disick og Sofia Richie gik fra hinanden hele to gange i år. Tilbage i maj valgte realityparret at holde en pause, da Sofia ønskede, at Scott fik bedre styr på sit liv og sit helbred. Parret fandt kortvarigt sammen igen, men i august gjorde parret det endeligt forbi efter tre år sammen. Efter bruddet med Sofia, har Scott efter sigende udviklet et meget tættere forhold til ekskæresten Kourtney Kardashian, som han har tre børn med. Ifølge kilder har Scott og Kourtney de seneste måneder brugt mere tid sammen, og behandlet hinanden meget bedre end de plejer. Scott har udtalt, at døren altid står åben, hvis Kourtney nogensinde skulle få lyst til at genoptage deres romantiske forhold. Da både Kourtney og Scott lader til at være singler, er det ikke helt usandsynligt med deres datinghistorik.  

Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy

Den tidligere skuespillerinde og nu kreative hjerne bag tøjbrandet The Row, Mary Kate-Olsen, fik tidligere på året problemer med at blive skilt fra sin mand, Olivier Sarkozy, som hun havde været gift med i fem år. Grundet coronavirussen lukkede retsalene i New York ned, og ville kun behandle hastesager. Parret er derfor stadig i gang med at forhandle, hvad der skal ske med deres fælleshjem i New York, som har en værdi på lidt over 82 millioner kroner. 

Ashley Benson og Cara Delevingne 

Ashley Benson og Cara Delevingne er beviset på, at man sagtens kan slutte et forhold uden drama og dårlige ord om hinanden. De to skuespillerinder gik i al hemmelighed fra hinanden tilbage i april efter to år sammen som par. Parret skulle angiveligt have haft et forhold fyldt med op- og nedture. I august blev Benson spottet i at kysse med rapperen G-Eazy, hvilket gjorde fans meget vrede, da de ikke var klar over bruddet mellem Benson og Delevingne. Delevingne kom dog sin ekskæreste til undsætning og delte en intsagramhistorie, hvor hun bekræftede bruddet, og bedte fans om at lade Benson være i fred, da det kun var hende selv og Benson, der vidste sandheden.  

LÆS OGSÅ: 40 kendisser, der ligner hinanden på en prik

Timothée Chalamet og Lily-Rose Depp

Hollywoods ultimative it-par Timothée Chalamet og Lily-Rose Depp, der begge havde roller i Netflix-filmen ’The King’, fik også modgang i deres kærlighedsliv i år. Derfor valgte parret valgte at gå fra hinanden efter kun et år sammen. Nyheden virker dog ikke trist for alle, da det nu betyder, at de to charmerende skuespillere begge er ledige på markedet. 

Vanessa Hudgens og Austin Butler

For Vanessa Hudgens og Austin Butler bristede kærligheden også I 2020. Parret, der havde været sammen i næsten ni år, gik fra hinanden i midten af januar, og meget tyder på, at det var distancen mellem parret og uenigheden om ægteskab, der satte forholdet på den ultimative prøve.  

Olivia Wilde og Jason Sudeikis

Det er ikke længe siden, at nyheden om, at Olivia Wilde og Jason Sudeikis skilsmisse kom frem. Parret har været gift i syv år, og deler sammen sønnen Otis og datteren Daisy. 

Årets nye par 

Rihanna og A$AP Rocky

Rygterne om Rihanna og A$AP Rockys romantiske forhold begyndte allerede at florere tilbage i januar efter Rihannas brud med milliardæren Hassan Jameel, som hun havde dannet par med i tre år. Efter bruddet i januar begyndte Rihanna angiveligt at tilbringe meget tid sammen med vennen A$AP Rocky, som hun har været venner med i mange år. I december blev det endelig bekræftet at de to venner havde mere end bare venskabelige følelser for hinanden, og altså danner par. 

Kaia Gerber og Jacob Elordi

Modellen Kaia Gerber og ’Euphoria’-stjernen Jacob Elordi er det nyeste it-par, som nedlukningen har givet os. Parret blev første gang spottet ved sushi-restauranten Nobu i september. Herefter tog datingrygterne fart, og det var først under Halloween, at Gerber endelig bekræftede rygterne ved at dele et instagrampost af parret klædt ud som det legendariske rock-and-roll-par Elvis og Priscilla Presley. 

Katie Holmes og Emilio Vitolo 

Katie Holmes har netop gjort sit forhold med den berømte New Yorker-kok Emilio Vitolo officielt. Emilio Vitolo er vokset op i sin fars berømte New Yorker-restaurant, Emilio's Ballato, som Emilio nu styrer sammen med sine brødre - og netop på familierestauranten er Katie blevet spottet sammen med den unge kok. 

Det er ikke længe siden, at Katie Holmes delte et billede af hende selv og den nye flamme på Instagram og derved bekræftede rygterne om, at de to dannede par. Katie Holmes har tidligere dannet par med den Oscar-vindende Jamie Foxx. Før det var hun gift med Tom Cruise, som hun har den 14-årige datter Suri Cruise med.  

LÆS OGSÅ: Top 10: Her er listen over de bedst betalte skuespillerinder

Rebel Wilson og Jacob Busch

Rebel Wilson kender alt til Hollywood-romancer, men nu får hun lov til at opleve den på egen hånd. Hun har nemlig fundet kærligheden i iværksætteren Jacob Busch. ‘Pich Perfect-skuespillerinden begyndt at introducere sin nye kæreste for omverdenen i sommers. Her postede hun billeder sammen med Jacob på Instagram. 

Khloé Kardashian og Tristan Thompson

Khloé og Tristan havde et turbulent forhold, hvor Tristan var involveret i mange utroskabsskandaler. Det hele kulminerede i et endeligt brud tilbage i februar 2019, da Tristan var Khloé utro med Khloés lillesøsters bedsteveninde, Jordyn Woods. Men nu er parret altså efter sigende sammen igen og prøver at give forholdet endnu en chance.