TALK OF TOWN

Årets Erhvervskvinde 2015

Prisen for Årets Erhvervskvinde bliver hvert år givet til en kvinde som har gjort sig særligt bemærket i erhvervslivet, og som tør være anderledes. Her kan du læse om erhvervskvinden der i år blev hædret med den fornemme titel

I Danmark er der mange kvinder, der udmærker sig i erhvervslivet, men der findes dem, som er værd at holde et ekstra øje med – og det gør de hos Erhvervskvinder, Danmarks største og førende netværk for ambitiøse, indflydelsesrige og karriereorienterede kvinder.

Til Erhvervskvinders Landskonference lørdag den 3. oktober blev årets erhvervskvinde kåret med en pris skabt og uddelt af kunstneren Jens Galschiøt.

Den glade vinder blev Christine Hou Holck – kvinden bag Holckenhavn Slot. 

LÆS OGSÅ: Omegas 10 mest ikoniske ure gennem tiden

For mig er det ikke vigtigt at vinde, men bare det, at jeg er nomineret, er jeg enormt stolt over. Det har været en lang rejse for mig at komme hertil, men jeg har haft fantastiske mennesker omkring mig – især min mand, som har hjulpet og støttet mig. Mine medarbejdere har været helt enestående, og dem vil jeg gerne sige tak til. Og tak til jer fra Erhvervskvinder, fordi I synes, at jeg er værdig til at modtage den her pris,” udtaler Christina Hou Holck.