TALK OF TOWN

Adele deler sjældent billede af sig selv

Sangerinden Adele 'broke the internet' med sit enorme vægttab i starten af året. Nu overrasker den dygtige sangerinde endnu engang ved at dele et sjældent, intimt billede, hvor vi ser en helt ny side af den 32-årige brite.

Det seneste halve år har den 32-årige sangerinde Adele være genstand for adskillige overskrifter. Særligt har sangerindens store vægttab været i fokus.

Tilbage i januar 2020 blev hun nemlig spottet på den caribiske ø Anguilla, hvor hun holdte ferie med nogle kendisvenner, og her var hun nærmest uigenkendelig. 

LÆS OGSÅ: Lady Gaga overrasker med hudløst ærligt billede

Adele overrasker endnu engang 

Nu overrasker den dygtige sangerinde endnu engang, idet vi på hendes seneste Instagrampost, ser en helt ny side af den dygtige sangerinde.

Adele, som sædvanligvis er badet i scenespotlight og publikums gejst, delte nemlig et sjældent, afslappet og intimt øjeblik fra sin dagligstue den 28. juni 2020.

Den talentfulde sanger var hverken omgivet af publikum eller oplyst af spotlight, da hun delte to billeder af sig selv siddene alene foran tv-skærmen, mens hun 'blamede' sin løsslupne adfærd på fem cidere…

På det første billede sad hun på hug foran tv-et iført et casual outfit bestående af joggingbukser og en hvid T-shirt. Men den afslappede dress code varede ikke længe.

På næste billede, der skal forestille at være fem cidere senere, var Adele nemlig iført fuld festmundering a la en sort Chloé-kjole, som hun oprindeligt bar ved en Glastonbury-koncert i 2016 - der i øvrigt kørte på tv'et bagved. 

Se det sjældne billede af Adele her

View this post on Instagram

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

LÆS OGSÅ: Beckham-parret overrasker med ny hobby

Læs mere om: