TALK OF TOWN

Adele har delt et bikinibillede - og kommentarerne strømmer ind

Den 32-årige sangerinde, Adele, har indenfor de seneste par måneder delt flere billeder af sig selv efter sit store vægttab. Nu overrasker den dygtige sangerinde igen – denne gang stråler hun iført en bikinitop - og det har altså fået hendes kommentarfelt til at gå amok af flere årsager.

Der er ingen tvivl om, at sanggeniet Adele har bemærket sig på adskillige medier indenfor det seneste år. Den smukke sangerinde, som førhen har holdt sig i det skjulte, hvad angår billeder af sig selv, har nemlig delt en række billeder efter sit store vægttab – og flere har haft svært ved at genkende hende.

Nu overrasker Adele igen… 

I anledning af den aflyste karneval Notting Hill Carnival i London, har sangerinden nemlig delt et nyt billede på sin instagramprofil - og igen er det et billede af hende selv, der viser, at hun har gennemgået en forvandling.

På billedet ses Adele iført en bikinitop med et motiv af jamaicanske flag og i et par tie-dye-leggins. Den britiske skønhed har desuden sat sine lange lokker op og bærer nogle fine guldsmykker.

Adeles instagrambillede har (endnu engang) fået kommentarfeltet til at eksplodere, og det er ikke kun med kommentarer om, at hun ligner en million. Flere af hendes fans har nemlig også skrevet, at sangerinden ikke er til at genkende, som følge af hendes vægttab og livsstilsændring.

SE ADELES INSTAGRAMBILLEDE HERUNDER.

De mange kommentarer kommer dog ikke som nogen overraskelse, da det er første gang, Adele viser sig frem i så lille en påklædning – og hun ser (som hun altid har gjort) strålende ud!

LÆS OGSÅ: Kan du kende Adele på dette nye billede?

Billedet har dog også vakt lidt debat på kulturfronten, hvilket skyldes Adeles valg af påklædning og håropsætning. Notting Hill Carnival hylder den caribiske kultur - hvilket også ses på Adeles billede - og det er der altså flere, der har følt sig stødt over. Adele har nemlig valgt iklæde sig det jamaicanske flag, ligesom hun har opsat sit hår i ’banku knots’, som er en traditionel, afrikansk frisure, og det er upassende, mener flere i kommentarfeltet. 

Trods de mange kommentarer og Adeles ellers gode intention om at hylde den aflyste karneval, er vi vilde med at følge med i Adeles udvikling - og vi er som altid spændte på at se det næste billede, som hun deler af sig selv. 

Læs mere om: