TALK OF TOWN

Afsløret: The Crown-skuespiller i familie med dronning Elizabeth

Efter fjerde sæson af den royale Netflix-serie The Crown udkom, er vi (igen) helt besat af historien om den britiske kongefamilie. Seriens skuespillere er castet til at ligne de royale på bedst mulig vis - og nu har det vist sig, at en af skuespillerne rent faktisk er beslægtet med dronning Elizabeth.

FJERDE SÆSON AF THE CROWN

I fjerde sæson af den Oscar-vindende serie The Crown møder vi langt om længe prinsesse Diana, der bliver spillet af skuespilleren Emma Corrin.

LÆS OGSÅ: Hun spiller prinsesse Diana i The Crown: Jeg er bange for berømmelsen

Lady Diana er Emma Corrins første store rolle, og castingen er bestemt ikke noget tilfælde.

CASTET TIL AT LIGNE DE ROYALE

De mange The Crown-stjerner er nemlig castet på baggrund af en helt speciel præmis: De skal ligne de royale, så de kan portrættere dem på bedst mulig vis.

Det fik slægtsforskningsfirmaet MyHeritage.com til at undersøge, om nogle af skuespillerne mon i virkeligheden har en relation til Windsor-familien.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Diana-skuespilleren er fundet til sæson 5 og 6 af The Crown

Og det viste sig, at der var en af skuespillerne, som rent faktisk er fjernt beslægtet med den royale familie.

HVEM ER I FAMILIEN MED DEN BRITISKE KONGEFAMILIE?

Selvom Emma Corrin til forveksling ligner prinsesse Diana, så er det altså ikke hende - men derimod skuespillerinden Olivia Colman, der har en fjern royal relation.  

Olivia Colman spiller rollen som dronning Elizabeth i sæson 3 og 4, og det er utroligt nok også selveste dronning Elizabeth, som Olivia er beslægtet med.

HVORDAN ER DE I FAMILIE?

Slægtsforskningsfirmaet fandt ud af, at dronning Elizabeth og Olivia Colman deler familie, der levede tilbage i det 15. århundrede. 

De er begge efterkommere af Richard Saunders (1452-1480) og Agnes Courtenay (1452-1485), som boede i byen Surrey i England. 

LÆS OGSÅ: 20 ting, du ikke vidste om The Crown

Det betyder, at Olivia Colman faktisk er i familie med en, som dronningen er fjernt beslægtet med.

Om det har betydning for serien, ved vi ikke – men det er da lidt sjovt.