TALK OF TOWN

Amanda Gorman stjal showet (igen) til Super Bowl

Den 22-årige poet, Amanda Gorman, har som den første nogensinde fremført poesi til det amerikanske Super Bowl. Hør det rørende og stærke digt, og bliv klogere på Amanda og hendes Super Bowl-look i artiklen herunder.

Flere danskere holdt sig vågne i nat for at følge med i det amerikanske Super Bowl, hvor Kansas City Chiefs spillede imod Tampa Bay Buccaneers. Vi må dog indrømme, at vi sjældent ser med grundet sporten, men nærmere grundet de altid imponerende half-time og pre-game performances.

I år var absolut ingen undtagelse, hvor The Weeknd og Miley Cyrus sørgede for at sætte gang i festen. Men vores favorit- og mest overraskende øjeblik fra dette års Super Bowl var ikke en almindelig performance, som vi kender det fra de mange sangstjerners optrædener – i år stod pre-game nemlig på poesi.

LÆS OGSÅ: Golden Globes-nomineringerne er offentliggjort, og folk er rasende

Den dygtige poet, Amanda Gorman, åbnede dette års Super Bowl med rørende og stærk poesi. Du har måske hørt om hende fra præsidentindsættelsen af Joe Biden tidligere i år? Den kun 22-årige poet blev nemlig, fra den ene dag til den anden, et velkendt og respekteret navn. Hendes følgertal på Instagram eksploderede hurtigt, og hun gik fra at have 90.000 følgere til blot få timer efter at have over 2 millioner. Amanda fik hele verden til at lytte, og nu har hun gjort det endnu en gang.

Til Super Bowls første oplæsning af poesi, nogensinde, valgte Amanda at tildele digtet til tre af USA's hverdagshelte: underviser Trimaine Davis, sygeplejerske Suzie Dorner og veteran James Martin.

LÆS OGSÅ: Zendaya tager karrieren til nye højder i ny lidenskabelig sort/hvid-film

Amanda fulgte selvfølgelig trop fra sin oplæsning til præsidentindsættelsen, og leverede sit digt akkompagneret af et fashionabelt og stærkt look fra Moschino. Hun havde en elegant, metallic, lyseblå frakke på tilført glimtende guldudsmykning. Herudover havde hun et smukt og stort perlehårbånd på.

Vi elsker at både se og høre på Amanda, og er sikre på, at vi uden tvivl kommer til at se meget mere til den 22-årige poet i fremtiden.

Du kan høre Amandas smukke og rørende digt i videoen herunder, samt se hendes fine Moschino-look.

Læs mere om: