TALK OF TOWN

Andrea Elisabeth Rudolph har slået vild indsamlingsrekord

Andrea Elisabeth Rudolph har samlet et svimlende højt beløb sammen til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling - hun har faktisk slået alle tidligere rekorder!

Den 24. februar delte ejer af det danske hudplejemærke ’Rudolph Care’, Andrea Elisabeth Rudolph, at hun havde fået konstateret brystkræft.

Efterfølgende har hun hudløst ærligt delt epsioder fra sit kræftforløb med sine mere end 100 tusinde følgere på Instagram. Det er også her, at hun for to dage siden fortalte om sit indsamlingsmål til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Målet lød på 100.000 kroner, hvilket i sig selv var meget ambitiøst. 

- Da jeg fik konstateret kræft var jeg ved at dø af skræk. Jeg blev bange for at jeg skulle her fra og at jeg skulle forlade mine børn og min familie. At alt det liv jeg mærker inden i skulle forsvinde. Heldigvis er lægerne dygtige og kræftpakken virker men vi kan blive endnu bedre. Vi skal blive endnu bedre. Ingen skal miste sin mor eller far eller sine børn eller venner til den lorte sygdom. Derfor samler jeg ind ❤️ Alle beløb store som små er velkomne og vigtige.

Læs også: Münchausen by internet: sygdommen, der får folk til at lyve sig dødssyge

Andrea slår vild rekord

Allerede på første indsamlingsdag, kunne Andrea afsløre, at hun havde overgået sit eget mål.

- I gætter det ALDRIG, skrev Andrea på sin Instagram, og tilføjede:

- I kan godt glæde jer til et vanvittigt beløb.

Efter blot én dag fortalte Andrea sine følgere på Instagram, at hun havde indsamlet intet mindre end 869.000 kroner - og indsamlingen slutter først den 18. april. 

I skrivende stund har Andrea indsamlet over 1,1 million kroner, og det imponerende beløb vækker stor begejstring hos Kræftens Bekæmpelse, der fortæller, at Andrea har slået alle rekorder for en online indsamling på ét døgn.

Andreas indsamling fortsætter indtil den 18. april, og du kan bidrage HER.