TALK OF TOWN

Beckham-parret overrasker med ny hobby

Fra Spice Girl til modedesigner – Victoria Beckham har før vist, at hun har alsidige interesser, men hvad med ægtemanden, den verdenskendte fodboldstjerne? Noget tyder på, at interesserne igen er skiftet – og du gætter aldrig, hvilken hobby Beckham-parret nu har kastet sig over.

Den tidligere Spice Girl, Victoria Beckham, og den verdenskendte fodboldstjerne, David Beckham, er blevet ramt af en landlig følelse hen over de sidste par karantæne-måneder. De har ligesom alle andre skulle finde på noget at lave, mens verden har stået stille. 

Men deres nye hobby har alligvel overrasket de fleste. 

Som mange andre har Beckham-parret søgt væk fra den pulserende storby under coronaperioden, og tilbragt de sidste tre måneder i det sydlige England ved det bakkede Costwold-område.

Og noget tyder på, at den ene halvdel af parret er blevet bidt mere af de landlige omgivelser end den anden.

LÆS OGSÅ: Victoria Beckhams vilde forvandling - fra lårkort spicegirl til stilfuld karrierekvinde

For at være helt præcis, så er det David, der er blevet en inkarneret biavler. Det tyder hans hjemmebyggede bistader i hvert fald på…

Beckham-parrets nye hobby

Fra fodboldstjerne til biavler – noget af et skift!

- Er det dit nye projekt, skat? Spørger Victoria, mens hun filmer sin hårdtarbejdende ægtemand.

- Du bliver glad, når vi får vores egen honning, svarer David, og antyder, at han helst ikke vil forstyrres i sin nye hobby, mens han lytter til Soul Radio og konstruerer insekthuse i sit udendørsværksted.

Det er helt tydeligt, at Victorias aktier i hobbyen primært består af at fotografere... Eller at se godt ud ved sin mands side:

LÆS OGSÅ: Victoria Beckham: Kvinden, der gjorde det umulige

Vi gætter på, at det er Victoria, der har sørget for farvekoordinationen af de lækre outfits lige med undtagelse af hatten. For som David selv skriver: Nogen er ikke så imponeret over min hat...

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Men giver hatten ikke det rette touch af en engelsk udgave af Indiana Jones?!

David og Victoria ligner til forveksling et par, der har tilbragt hele deres liv på en ranch. Cool ser de i hvert fald ud.

LÆS OGSÅ: Var de kærester?! 14 glemte Hollywood-par