TALK OF TOWN

Bedst betalte skuespillerinde: Kan du kende hende?

Hun blev født på Manhattan, New York, har en dansk far og en amerikansk mor. Kærligheden til skuespil blev tydelig i en ung alder, og som 10-årig debuterede hun på det hvide lærred.

Hun fik sit gennembrud i 1998 ...

... hvorefter hun kaprede rollen som den traumatiserede unge pige i 'The Horse Whisperer'. Siden da er hun blevet en af ​​Hollywoods ultimative darlings.

I år var hun dobbelt Oscar-nomineret ...

... for henholdsvis bedste skuespillerinde i den hjerteskærende Netflix-serie 'Marriage Story' og for bedste birolle i den nazistiske komedie 'JoJo Rabbit'.

Den lille pige på billedet er selvfølgelig Scarlett Johansson!

I dag kan den 35-årige skuespillerinde bryste sig af titlen som verdens bedst betalte skuespiller med en indkomst på intet mindre end 500 millioner kroner. En stor del af formuen skyldes hendes deltagelse i 'Avengers: End Game', som for nylig overgik 'Avatar' fra 2009 i at være den mest lukrative film og dermed I sendte hende til tops blandt de bedst betalte kvindelige skuespillere. Men tager man de største mandlinge skuespillere med i ligningen, er Johansson helt nede på en ottendeplads.

LÆS OGSÅ: Hvor blev dit ungdomscrush af?

Top 7-listen tæller bl.a. Adam Sandler (53), Bradley Cooper (45), Jackie Chan (65), Akshay Kumar (52), Robert Downey Jr. (54) og Chris Hemsworth (36). På førstepladsen er imidlertid den tidligere wrestling-stjerne Dwayne Johnson (47), som er god for intet mindre end 820 millioner.

LÆS OGSÅ: Årets breakups og nye par

Med andre ord er det over 300 millioner dollars, der adskiller den bedst betalte skuespiller fra den bedst betalte skuespillerinde. 

Lad os håbe, at fremtiden er lysere og pengepungen større for kvindelige skuespillere - både herhjemme og i udlandet! 

Læs mere om: