TALK OF TOWN

'Beverly Hills 90210'-kollegaerne mindes Luke Perry

90’ernes helt store teen-idol Luke Perry er gået bort i en alder af 52. Læs de kærlige mindeord fra hans ’Beverly Hills 90210’-kollegaer her.

Luke Perry er en af dem, man husker fra sendefladen. For en hel generation var det daglige afsnit af ’Beverly Hills 90210’ et ritual, og serien var dengang skelsættende og er stadig blandt fleres favorit-serier i dag.

Luke Perry spillede hjerteknuseren Dylan McKay, og hans ulmende blik skar dybt ind i de fleste teenagepigers hjerter dengang. Som skuespiller gjorde han også et dybt indtryk på sine kollegaer, og efter nyheden om hans død strømmede det ind med kærlige mindeord fra resten af ’Beverly Hills 90210’-slænget.

Jennie Garth, som spillede Kelly Taylor - Dylans on/off-kæreste - udtaler til mediet People, at hun er knust:

- Mit hjerte er knust. Han betød så meget for så mange. Han var sådan en særlig person. Jeg deler min dybe sorg med hans familie og alle, der elskede ham. Et forfærdeligt tab, siger hun.

Også Shannen Doherty er i sorg og fortæller, at hende og Luke Perry genoptog kontakten under hendes kræftsygdom:

- Luke var en klog, ydmyg og kompleks mand med et hjerte af guld og et utømmeligt indhold af integritet og kærlighed. Luke rakte ud til mig under min kræftsygdom, og vi fortsatte, hvor vi slap. Omend vi var blevet ældre og klogere, så forblev vores forbindelse til hinanden intakt. Jeg vil savne ham hver eneste dag. Hvert minut. Hvert sekund, fortæller hun til People.

LÆS OGSÅ: Hvor blev dit ungdomscrush af?

Ian Ziering, som også var med fra start i rollen som Steve Sanders, sendte en sød besked til sin gamle kollega.

Gabrielle Carteris, som spillede Andrea Zuckerman i serien, siger også til People, at hun er 'helt knust'.

- Luke påvirkede så mange menneskers liv helt enormt. Han var en meget følsom sjæl, som var venlig, generøs og han kæmpede for de svage. Han var en stærk stemme, som vil blive savnet af alle, der kendte ham. Han har efterladt spor, som aldrig vil blive glemt. Mine tanker går til hans familie, venner og fans på hele jorden.

Kathleen Robertson, som spillede Clare Arnold, mindes Luke Perrys åbenhed og venlighed, da hun blev en del af castet.

Christine Elise McCarthy, som spillede Emily Valentine i serien, var chokeret over nyheden.

Luke Perry nåede også at blive et idol for den nye generation med en markant rolle i teen-serien ’Riverdale’ på Netflix. Også her chokerede hans død hans medspillere. 80'er-idolet Molly Ringwald, som spiller Luke Perrys eks-kone i serien, skriver, at hendes hjerte er knust.

Luke Perrys sidste rolle blev i Tarantinos ’Once Upon a Time in America’, som endnu ikke har fået premiere. Her har hans medspiller Leonardo DiCaprio også delt søde ord om den amerikanske skuespiller.

LÆS OGSÅ: 9 powerpar, der deler hinanden succes

Læs mere om: