TALK OF TOWN

Beverly Hills 90210 vender tilbage – se traileren her

Alle de kendte ansigter vender tilbage på skærmen den 9. august, hvor TV2 Zulu har premiere på den nye Beverly Hills 90210 serie.

Har du savnet at hænge ud med vennerne fra Beverly Hills 90210? Nu skal du ikke blot fodre dine 90210-cravings med de gamle sæsoner af serien med det ikoniske postnummer, for traileren til den nye serie er netop landet. Til august kan du se en helt ny 90210-serie med alle dine gamle yndlingsskuespillere.

LÆS OGSÅ: Verdens bedste venner - hvor er de nu?

Beverly Hills 90210 (2019) trailer

Siden det i år blev offentliggjort, at den populære serie vender tilbage, har fans verden over delt deres begejstring over comebacket. Den originale serie var i sin tid med til at forme en helt ny ungdomsgenre, hvor det blev normalt at vise selv de mere tunge emner i primetime.

Er du også en kæmpe Beverly Hills 90210 fan? Så kan du se den nye trailer lige her.

Det er dog ikke alle stjerner, som vender tilbage. Tidligere i år døde 90210-skuespilleren Luke Perry, som spillede den populære Dylan McKay-karakter. Hvordan serien bliver uden Perrys medvirken, og om han alligevel får en 'plads' i 90210-universiet, må vi vente med at se til serien får premiere.  

LÆS OGSÅ: Beverly Hills 90210-kollegaerne mindes Luke Perry

En meta fortælling

Måske tænker du på, hvordan 90210-karakterernes liv har udformet sig siden vi sidst så dem på skærmen i starten af 00’erne? Det kommer du sandsynligvis ikke til at få svar på i den nye serie. Serien tager nemlig ikke udgangspunkt i de ikoniske karakterer, men i stedet fokuserer den på skuespillerne, fortæller CBS Television Studios og FOX Entertainment i en pressemeddelelse. Miniserien på seks afsnit kommer til at følge skuespillerne bag de populære 90210-karakterer, mens de forsøger at skabe en 90210 reboot. I denne meta fortælling skal skuespillerne spille sig selv - eller en version af dem selv. Hvordan det kommer til at gå, og hvordan karaktererne fremstilles i serien, må vi vente med at bedømme til den nye sæson ruller over skærmen.

LÆS OGSÅ: Hvor blev dit ungdomscrush af?

Læs mere om: