TALK OF TOWN

BREAKING | Dior har fået ny chefdesigner

Dior har ikke haft en chefdesigner, siden Raf Simons forlod huset i oktober. Men nu har Dior fået ny chefdesigner. Læs hvem her.

Efter en periode uden en chefdesigner har det franske modehus Christian Dior endelig hyret en ny. Ifølge fransk Elle bliver det Jonathan Saunders, der sætter sig i stolen som Diors kreative leder.

Modsat Lanvin, der også lige har fået ny chefdesigner, er Dior gået efter et mere kendt navn i branchen.

LÆS OGSÅ: NYHED | Lanvin har fået ny chefdesigner

StøvlerShorts og støvler er en ægte festival klassiker, når det kommer til outfits. Disse støvler er lidt rå og cool og går godt i spænd med festival-stilen.Støvler, Designers Remix, 1.599,50 kr.Fås online HER
Foto: PR

Støvler
Shorts og støvler er en ægte festival klassiker, når det kommer til outfits. Disse støvler er lidt rå og cool og går godt i spænd med festival-stilen.

Støvler, Designers Remix, 1.599,50 kr.
Fås online HER

Den 38-årige designer fra London har fået flere priser for sine design, og blot to døgn efter sin afsluttende eksamen på designskolen Central St Martins fik han sit første job. Alexander McQueen hyrede ham nemlig til at lave en printkollektion.

Siden har Jonathan Saunders været kreativ direktør for det italienske skobrand Pollini, hvis sko sælges i Illum, og så har han designet – med stor succes – for sit eget modehus, der ligesom ham selv hed Jonathan Saunders. Et modehus han i december lukkede ”af personlige årsager”.

Nu skal han altså designe for Christian Dior. Og ligesom da Hedi Slimane blev ny chefdesigner hos Saint Laurent og slettede Yves’et fra navnet og flyttede den kreative afdeling fra Paris til Los Angeles, har Jonathan Saunders’ ansættelse også allerede skabt røre i den parisiske modedam.

LÆS OGSÅ: Munthe flytter ikonisk butik

Det rygtes nemlig, at han vil fremvise sin første kollektion for det franske modehus i London – ikke i Paris. Gisp.

Vi glæder os til at se, hvad Jonathan Saunders ellers har i tankerne for Dior.

Læs mere om: