TALK OF TOWN

Buckingham Palace igangsætter undersøgelse om mobbe-beskyldninger mod Meghan

Påstande om Meghans pressende adfærd overfor ansatte på Kensington Palace, er nu blevet til en officiel undersøgelse og sag for HR-afdelingen i det britiske kongehus. Her er alt, hvad vi ved om sagen.

Det meget omtalte Oprah-interview med hertugparret har givet anledning til røre i det britiske kongehus. Men allerede inden interviewet blev sendt, opstod der påstande om, hvordan Meghan havde fordrevet to assistenter i løbet af sin tid som kongelig, samt at personalet på Kensington Palace var blevet ydmyget ved flere lejligheder.

Det er avisen The Sunday Times, der skrev om de påståede hændelser i det britiske kongehus, og flere artikler fra anonyme kilder påstår altså, at Meghan skulle have mobbet flere af sine ansatte.

En kilde tæt på Meghan har efterfølgende kommenteret på artiklerne og påpeger at mobbeantagelserne var tidsbestemt til at underminere hertugparrets interview med Oprah, hvori Harry og Meghan diskuterer deres liv som kongelige og deres exit fra det britiske kongehus.

Læs også: Her kan du se det omdiskuterede Oprah-interview med Meghan og Harry

Meghan afviser de grove beskyldninger

Da parret boede på slottet i hjertet af London, skulle hertuginden angiveligt have presset flere ansatte til tårer, hvor to assistenter måtte sige op grundet Meghans opførsel. Men denne sag bliv aldrig undersøgt ifølge de anonymer kilder, skrev The Sunday Times.

Hertuginde Meghan har efterfølgende afvist alle anklager gennem sin talsperson, som E! News talte med.

- Hertuginden er såret over det seneste angreb på sin person, især fordi, hun selv har været offer for mobning, og som er dybt engageret i at støtte dem, der har oplevet smerte og traume, lyder det fra talspersonen til E! News.

Læs også: Meghan: Vores bryllup var et spil for galleriet

Et HR-team undersøger omstændighederne

I en erklæring fra Buckingham Palace udviser kongehuset stor bekymring over beskyldningerne fra tidligere ansatte af hertugparret. Derfor har de nu sat et HR-team til at kigge nærmere på de omtalte mobbe-beskyldninger i artiklerne.

De ansatte, der arbejdede på Buckingham Palace på daværende tidspunkt, vil blandt andet blive inviteret til at deltage i undersøgelsen, så HR-teamet kan lære mere om de påståede hændelser.

Beskyldningerne om Meghans adfærd kan samtidig ses i kølvandet på hertugparrets interview med Oprah og understreger de spændinger, der opstod, efter parrets beslutning om at træde tilbage som 'seniormedlemmer' af de britiske kongehus sidste år. 

Læs også: Prins Harry: Han kunne spille mig i 'The Crown'

Læs mere om: