TALK OF TOWN

Celeber kærlighed: de fandt hinanden og de gik fra hinanden i 2017

Nogle gange holder kærligheden bare ikke. Det må selv (og især) de kendte erkende. I årets løb har hele 9 par brudt op – men til gengæld er der så også dannet 10 nye! Se dem alle sammen her.

Taylor Swift fik det meste af USA på nakken, da hun i forbindelse med sin fødselsdag for nylig annoncerede, at hun ikke kunne have ønsket sig et bedre år end 2017 havde været.

Terrorangreb, skudmassakrer, en halvgal mand i Det Hvide Hus – siger det hende noget som helst, spurgte amerikanerne – og internettet – sig selv.

Men den 28-årige sangerinde var ligeglad, for ud over, at hendes nye album, ’Reputation’, drønede ind på hitlisterne, var 2017 også året, hvor hun blev forelsket igen efter bruddet med den noget ældre skuespiller Tom Hiddleston – i endnu en britisk skuespiller, 26-årige Joe Alwyn.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

De to turtelduer har holdt lav profil – modsat nogle af de kendispar, der fandt sammen i året, der næsten er gået. Fx sangerinden Jennifer ’J-Lo’ Lopez og eks-baseballstjernen Alex ’A-Rod’ Rodriguez, som efter et par måneders fingerfletning stillede op i magasinet Vanity Fair – selvfølgelig med overskriften ’J-Rod’ på forsiden – og fortalte intime detaljer om deres første date og deres samliv.

LÆS OGSÅ: Hovederne ruller i Hollywood – nye sex-anklager vælter ud af skabet

Skuespilleren Kate Hudson lagde også kortene på bordet, da hun annoncerede, at hun efter bruddet med Muse-sangeren Matt Bellamy, som er far til hendes yngste søn, havde en ny mand i sit liv. Det blev dog gjort på en lidt mere sød og afdæmpet måde, da hun på Instagram afslørede, at hun havde forelsket sig i en mand, hun har kendt det meste af sit liv, musikeren Danny Fujikawa, som er stedbror til hendes to gode veninder, Sara og Erin Foster.

Det var dog langtfra lutter amoriner i Hollywood i 2017. Blandt de par, der gik fra hinanden efter mange år sammen var sangerinden Fergie og skuespilleren Josh Duhamel, skuespillerparret Diane Kruger og Joshua Jackson, og herhjemme måtte Aqua-parret Lene og Søren Rasted erkende, at kærligheden var forduftet.

Klik dig gennem galleriet og læs om de kendispar, der gik fra hinanden, og dem, der fandt sammen i årets løb:

10 par fandt hinanden og 9 gik fra hinanden i 2017

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER