Til venstre ses den danske finalist Louisa Ogaard Reinholdt Jakobsen
TALK OF TOWN

Dansk designer iblandt de 12 finalister i den prestigefyldte konkurrence REMIX

Den internationale designerkonkurrence med fokus på pels afholdes i år samarbejde i med Vogue Talents og Mifur.

Den Internationale Pels Federation (IFF) lancerede designkonkurrencen REMIX i 2003 for at støtte op om fremtidige generationer af designere og give dem mulighed at udvikle deres færdigheder og eksperimentere med pels. Konkurrencen giver up- and-coming designtalenter fra hele verden mulighed for at fremvise deres innovative designs til et meget indflydelsesrigt og internationalt publikum. 

LÆS OGSÅ: Verdens største konference om bæredygtig mode løfter sløret for de første talere

Tidligere finalister har, grundet konkurrencens store eksponering, udviklet fordelagtige relationer på tværs af branchen og efterfølgende arbejdet for store mærker såsom Dolce & Gabbana , Louis Vuitton og Balmain. Sidste års vinder Yusuf Kalem og hans design blev fremvist i forskellige reklamekampagner, samt editorial skud for Vogue Italia og Harpers Bazaar USA .

En liste over 12 designere er nu blevet udvalgt og inviteret til Teatro Vetra i Milano for REMIXs store finale den 3. marts, hvor den endelige votering vil finde sted. Hver designer vil vise tre looks med temaet 'talenternes drivhus' med fokus på naturmaterialer og selvfølgelig pels. 

De 12 finalister er som følgende:

·       SANTIAGO ARTEMIS - Argetnina
·       XUANXUAN LI – Kina
·       LOUISA OGAARD REINHOLT JAKOBSEN – Danmark
·       JOONA RAUTIAINEN & ANNA SARASOJA – Finland
·       DANIEL KOHAVI – Israel
·       SUGIMOTO CHIHARU – Japan
·       LIESA TOPS – Holland
·       LAURA FARINACCI – Schweiz
·       ALI KOC – Tyrkiet
·       NATALIA EYRES – Storbritannien
·       EDDA GIMMES – Storbritannien
·       ARI NARANCHIMEG - USA

De tre vindere af REMIX vil medvirke i et photoshoot i Italiansk Vogue, arbejde sammen med nogle af verdens førende pels-og modedesignere og modtage diverse materialer for kreativ udfoldelse. 

Det danske bidrag til REMIX

"Jeg har valgt at arbejde med sælskind , fordi jeg tror, ​​det har en meget potentiale . Det er et smukt materiale, som modebranchen endnu ikke udforsket i dybden . Jeg mener også, at designerne har et ansvar for at designe bæredygtigt tøj", udtaler Louisa Ogaard Reinholdt Jakobsen.

Se hendes tre designs i galleriet

LOUISAS DESIGNS TIL REMIX


 

LÆS OGSÅ: IN LIVE – Billetter lige nu kun 345 kr.