TALK OF TOWN

Dansk forretningskvinde kontaktet af Harry og Meghan: Det er en kæmpe ære

For Christina Hansen, som er forretningskvinden bag Woodland Wonders Organic, en mindre dansk, babymad-producent, blev drøm til virkelighed, da der for nyligt blev sendt royale bud efter hende.

Ingen mindre end  prins Harry og hertuginde Meghan har kontaktet den danske iværksætter i anledningen af det royale pars bog, Baby Sussex, der udkommer den 6 juli 2020 og er en eringdringsbog til parrets 1-årige søn, hvor Woodlands Wonders Organics altså har fået lov til at pryde hele to sider.

Kontaktet af Meghan og Harry

Når en iværksætter med noget på hjerte starter et drømmeprojekt op, må den ultimative gevinst være at se projektet blomstre og opnå anerkendelse. 

Men det er nok de færreste, der kan forestille sig at selveste prins Harry og hertuginde Meghan skal blive kunder i biksen. 

For den danske forretningskvinde Christina Hansen er det dog blevet virkelighed.

Vild med dansk brand

Det hippe og moderne britiske hertugpar, Harry og Meghan, har nemlig kastet deres kærlighed på Christinas virksomhed Woodland Wonders Organics, som producerer økologisk babymad, der er minimalt forarbejdet og lavet uden komælk.

Og derfor har de udvalgt Woodland Wonders Organics som et af de brands, der omtales i erindringsbogen Baby Sussex, der udgives i anledningen af parrets søns 1-års dåbsdag den 6. juli 2020. 

Læs også: Meghans romantiske gestus til prins Harry

Christina Hansen og Woodland Wonders er ikke bare nævnt ved navn, men har fået hele to sider i den prestigefyldte erindringsbog om lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor, som er det seneste medlem i den britiske kongefamilie.

Den fuldt illustrerede og smukt designede hardbackbog er en fortælling om hertugparrets unikke historie og en mindebog til lille Archie – og nu er en dansker altså en del af del fortælling. Sejt!  

Læs også: De fire kvinder fra filmen Undtagelsen: Det sker, når en ’pikslikker’ sidder på magten

En drøm er gået i opfyldelse

Harry og Meghan har nøje udvalgt en lille håndfuld eksklusive virksomheder, som optræder i bogen og at Woodland Wonder Organics skulle være i blandt dem, var en kæmpestor og euforisk overraskelse for Christina Hansen, der udtaler:

Du kan forestille dig, hvor overrasket jeg blev, da jeg modtog et opkald fra St James House, der informerede mig om, at vi blev udvalgt til at blive vist i denne bog. Det er en kæmpe ære at få lov til at repræsentere Danmark i denne publikation. Vi håber, at vi gennem vores involvering kan udbrede vores mission om god mad til de allermindste og få skabt et kæmpe dansk eksporteventyr.

Læs mere om: