TALK OF TOWN

Danske MØ er med i ny Alexander Wang-reklame

Den danske sangerinde MØ er nyt ansigt for Alexander Wang. Sammen med en masse andre seje personer viser hun Alexander Wangs efterårskollektion i en reklame, der er mere ægte, ærlig og identificerbar, end du er vant til fra de store modehuse.

Den danske sangerinde MØ er med i Alexander Wangs nyeste A/W 16-kampagne. Hun poserer sammen med en række andre interessante personligheder som fx rapper A$AP Ferg, kunstnere Lucien Smith og Keeping Up With The Kardahians-realitystjernen Kylie Jenner. Kampagnen kalder Alexander Wang for #WangSquad, som groft oversat betyder Wangs klike.

LÆS OGSÅ: TOP 10: De største danske modeller nogensinde

Alexander Wang er med kampagne med på en ny bølge, hvor designere og store modehuse har erstattet modellen med ’ægte mennesker’ eller stærke personligheder for at gøre tøjet mere identificerbart og relevant for forbrugerne. Calvin Klein har ligeledes gjort det i deres A/W 16-kampagne, og danske Kokoon har besluttet at gøre det konsekvent i stedet for at bruge modeller.

LÆS OGSÅ: GALLERI | Danske Kokoon gør inspirerende kvinder til modeller med ny billedserie

Det er sjældent, at en dansk stjerne optræder i internationale modehuses kampagner, medmindre vi snakker modeller som Helena Christensen, Josephine Skriver og Tobias Sørensen. Men MØ har indtaget den globale scene med storm. Sange som ’Lean On’, der er Spotifys mest streamede sang internationalt og ’Cold Water’, som hun synger med Justin Bieber, har virkelig skudt gang i den unge fynbos karriere.

Du kan se MØ, A$AP Ferg, Kylie Jenner og de 20 andre stærke, seje og kunstneriske personer i Alexander Wangs A/W-kampagne i galleriet herunder. Det er ikke kønt, poleret og photoshoppet, men derimod ægte og ærligt.

Den nye Alexander Wang reklame, hvor blandt andet MØ er med

LÆS OGSÅ: TOP 10 | De største danske modeller nogensinde

 

Læs mere om: