TALK OF TOWN

To danskere er blandt de mest indflydelsesrige mennesker i modebranchen

500 mennesker fra hele verdens modebranche er blevet udvalgt til at være de mest indflydelsesrige. Og der er to danskere med på listen…

Hvert år håndplukker The Business of Fashion femhundrede indflydelsesrige personer i modebranchen – de såkaldte BoF500. Årets liste blev offentliggjort i weekenden og tæller store designere som Alexander Wang, Nicolas Ghesquière og Phoebe Philo, hypede modeller som Bella og Gigi Hadid, superstjerner som Beyoncé, David Beckham og Kanye West og derudover selvfølgelig redaktører og topchefer fra de største brands i verden.

To danskere er også blevet udvalgt til den prestigefyldte liste. Eva Kruse og Kasper Rørsted er nemlig blandt de femhundrede.

Eva Kruse er toneangivende i dansk mode, og som direktør for Danish Fashion Institut har hun grundlagt Copenhagen Fashion Summit – et globalt foretagende med fokus på bæredygtighed og gæster fra 50 nationer verden over.

Eva Kruse var også på listen sidste år.

LÆS OGSÅ: Eva Kruse går af som direktør for Copenhagen Fashion Week

Kasper Rørsted er nyligt tiltrådt som chef for Adidas Group og har blandt andet til opgave at puste nyt liv i Reebok – og fortsætte det stærke arbejde med Adidas.

Kasper Rørsted er ny på listen.

Du kan se hele BoF500-listen HER.

Læs mere om: