TALK OF TOWN

De bedste Twitter-reaktioner om Oscar-uddelingen 2021

Årets fornemmeste og vigtigste filmpris er atter rullet over skærmen, og seerne var ikke lang tid om, at komme til tasterne for at ytre deres holdninger til det 93. prisuddelingsshow. Her er de sjoveste og bedste Twitter-reaktioner fra det 93. Oscars.

Oscar-prisuddelingen var ikke ligefrem normal i år; deltagerne blev f.eks. alle vaccineret og testet for Covid-19, inden de kunne tage plads på den røde løber.

Under showet var seerne hurtige på tasterne, hvorfor der kom forskellige reaktioner på de sociale medier.

Læs også: Thomas Vinterberg dedikerede Oscar-pris til sin datter

Herunder har vi samlet de bedste reaktioner fra Twitter, hvor vores egen Margrethe Vestager også hoppede med på bølgen.

De bedste Twitter-reaktioner om Oscar-uddelingen

Det var ikke alle, der var lige begejstrede for showets varighed, der ofte er på omkring 4 timer. Derfor blev præsident Joe Biden pludselig inddraget.

Da Daniel Kaluuya vandt prisen for ’Bedste mandlige birolle’, var reaktionerne på Twitter ikke til at tage fejl af.

De nominerede kvinders kjoler, særligt Carey Mulligans og Amanda Seyfrieds, blev kommenteret på, på en humoristisk måde af flere brugere.

Chloé Zhao, der blev den første asiatiske kvinde til at vinde prisen for ’Bedste instruktør’, fik også reaktioner med på vejen, hvor hendes hvide sneaks bl.a. løb med opmærksomheden.

Youn Yuh-Jung fik prisen for ’Bedste kvindelige birolle’ overrakt af ingen ringere end Brad Pitt, og det var helt perfekt ifølge flere brugere af Twitter. 

Brad Pitts nye frisure - en lav knold i nakken - gav samtidig anledning til flere kommentarer fra fans, der både var for og imod.

Da Thomas Vinterberg vandt prisen for ’Bedste internationale film’ og Mikkel E.G. Nilesen for 'Bedste klipning' udviste Margrethe Vestager begejstring i et opslag på Twitter.

Læs også: De 8 største øjeblikke fra Oscars 2021

Læs mere om: