TALK OF TOWN

De flotteste looks fra Emmy Awards 2020

Den røde løber blev ved årets Emmy Award-show den 20. september 2020 skiftet ud med baggårde, hoteller og private hjem. Herfra delte USA’s mange kendisser deres looks, og de var hverken kedelige eller corona-præget, men lige så spektakulære og flotte som altid. IN har samlet de 10 bedste, som du kan se lige her.

Emmy Awards 2020 blev i lyset af den globale pandemi søndag den 20. september 2020 afviklet på en ægte corona-venlig facon, der altså bød på en tom sal, men fyldte hjem, hvor showets mange repræsentanter og nominerede så med fra.

Her fik vi også lov til at nyde synet af en digital rød løber, der hverken bar præg af corona eller tomme sale, men derimod masser af glamour, glow og smukke kjoler. Endnu engang blev vi bekræftet i, at den digitale tidsalder har været en ægte 'lifesaver' dette år, og vi er fascineret af de mange innovative påfund, formater og løsninger, vi har set rundt omkring i verden - og Emmy Award-showet var ikke en undtagelse.

LÆS OGSÅ: Skønhedsproduktet Adele, Victoria Beckham og Rihanna sværger til

Fra Jennifer Aniston i den klassiske, lille sorte til Tracee Ellis Ross i en flirtende kjole af Alexandre Vauthier. Der var kjoler og outfits i alle formater og afstøbninger, og hvis du scroller nedad kan du nyde synet af de bedste looks fra dette års corona-venlige Emmy Award-show.

Zendaya

Tracee Ellis Ross

Reese Witherspoon

Billy Porter

LÆS OGSÅ: 51-årig kvinde, er blevet verdenskendt på TikTok

Jennifer Aniston

Kerry Washington 

Yvonne Orji 

Shira Haas

LÆS OGSÅ: Se dette efterårs H&M Studio-kollektion

Regina King

Laverne Cox