TALK OF TOWN

DEM SKAL DU KENDE | Hold øje med disse tre ansigter

Det går hurtigt i mode- og kulturbranchen. Det er de færreste, der kan holde sig i spotlightet for evigt, for der kommer hele tiden nye ansigter til. Disse navne skal du kende lige nu.

IN har set på mode- og kulturbranchens nye ansigter for at guide dig til, hvem du bare skal kende lige nu.

NOMA DUMEZWENI
’Brune øjne, kruset hår og meget klog. Hvid hud var aldrig speciferet.’ Sådan skrev J.K. Rowling på Twitter, da det blev kritiseret, at Hermione skulle spilles af en sort skuespillerinde i den nye Harry Potter-musical. Hold øje med Noma Dumezweni, for hende har vi sikkert ikke talt om for sidste gang.

LÆS OGSÅ: VOGUE | Kate Moss poserer med datter

ALICIA VIKANDER
Hun kom ind i 2016 på forsiden af amerikansk Vogue. Du kender måske allerede den svenske skuespillerinde fra hendes rolle som Caroline Mathilde i En kongelig affære. Nu har hun lige været aktuel i rollen som Gerda Wegener i The Danish Girl, en rolle Alicia Vikander i øvrigt fik en Oscar for. IN er sikker på, at hun bliver mode­husenes, de røde løberes og paparazziernes darling. Vi er i hvert fald vilde med hende.

NATALIE MADUEÑO
Målrettet, ambitiøs og udrustet med spidse (og kyniske) albuer. Claudia fra DR-serien Bedrag brugte alle kneb for at komme frem i verden, og det er sikkert derfra, du kender den danske skuespillerinde Natalie Madueño. 

LÆS OGSÅ: Torsdags-10’er | Emilia Clarke

Læs mere om: