TALK OF TOWN

Denne Love Actually-teori vil ændre måden, du ser filmen på

Love Actually er efter 17 år stadig på toppen af listen over film, der SKAL ses hvert år til jul. Den er fyldt med dygtige skuespillere og en masse små kærlighedshistorier, der tilsammen tegner et smukt billede af kærlighedens væsen. Men måske har vi i alle disse år overset en vigtig kærlighedshistorie, som giver endnu en af karaktererne en lykkelig slutning...

JULEFILM I LANGE BANER

Julen er kun et par uger væk - og mens vi er nødsaget til at isolerer os inden døre, er de hyggelige julefilm blevet mere nødvendige end nogensinde. 

Måske er 2020 dét år, hvor vi endelig giver os i kast (også endda med god samvittighed) med alle de julefilm, vi kan opstøve på Netflix, Viaplay, HBO og alle de andre streamingtjenester, som vi ellers aldrig får set?

LÆS OGSÅ: De allerbedste julefilm til din december

Men det betyder ikke, at de årlige klassikere bliver glemt - for er det overhovedet jul, hvis ikke man har set Home Alone eller Love Actually?

ER DU DEDIKERET LOVE ACTUALLY-FAN?

Hvis du er en af de dedikerede Love Actually-fans, så kan du sikkert fortælle ord for ord, hvad der står på skiltene, da Mark (Andrew Lincoln) erklærer sin kærlighed til Juliet (Keira Knightley).

Måske er du endda allerede klar (og overrasket) over, at der i virkeligheden kun er fem års forskel på Thomas Brodie-Sangster - der spiller Sam, som går i 4. klasse - og Keira Knightley, der spiller en rolle, som har hus og er gift?

LÆS OGSÅ: 8 stjerner, der spillede en rolle, som slet ikke passede til deres alder

Men nu er det efter 17 år blevet afsløret, at vi i alle disse år har været blinde overfor en mulig og meget betydningsfuld kærlighedshistorie - som giver endnu en af karaktererne en lykkelig slutning. 

FILMENS ULYKKELIGE KÆRLIGHEDSHISTORIE

Vi husker alle den hjerteskærende scene, hvor Karen (Emma Thompson) åbner sin julegave - og det går op for hende, at den halskæde hun havde opdaget i hendes mands jakkelomme, ikke var til hende, men i virkeligheden en gave til hans elskerinde.

Vi får dog ikke at se, hvad der sker med deres forhold, efter at Karen konfronterer sin mand.

Fortsætter de deres ægteskab på ulykkelig eller lykkelig vis, eller går de mon fra hinanden?

Læs også: 15 fejl i film og tv-serier, som ikke er til at overse

EN ANDEN SLUTNING FOR EMMA THOMPSON?

Ifølge en fanteori, så har Karen en hemmelig beundrer, der kan give hende den romantiske Love Actually-slutning, som hun fortjener - nemlig Daniel (Liam Neeson).

Daniel og Karen ses i filmen som venner, hvor de trøster hinanden, giver hinanden gode råd og sammen spiser morgenmadsprodukter direkte fra æsken - men kunne der være tale om en hemmelig forelskelse?

Selvfølgelig kan man sagtens 'bare være venner', men der er en bestemt scene i filmen, som kan være en reel afsløring på Daniels crush.

KAREN ELLER CAROL?

Gennem filmen fortæller Daniel nemlig om hans drømmekvinde topmodellen Claudia Schiffer - men da han i slutningen af filmen støder ind i Claudia Schiffer på skolen (som angiveligvis 'bare' er hendes dobbeltgænger Carol), så kommer han til at kalde hende Karen.

Altså hans bedsteveninde Karen - som han tydeligvis tænker på.

Er det mon et tilfælde? Eller kunne det være en gemt storyline?

Læs mere om: