TALK OF TOWN

Det første møde, frieriet & ringen – alt du skal vide om Harry & Meghan Markles kærlighed

Prins Harry og Meghan Markle gav i går deres første fælles interview til BBC. Her fortalte det nyforlovede par bl.a. om, hvorfor de faldt for hinanden, hvordan han friede, og hvordan det egentlig er at skulle møde sin kærestes farmor, når hun er Englands dronning.

Det var to meget forelskede mennesker, der i går fortalte hele verden, at de skal giftes til næste år. Kærlighed, stolthed og glæde lyste ud af Englands prins Harry og hans amerikanske skuespillerkæreste Meghan Markle, da det nyforlovede par i går gav et interview til BBC, hvor de for første gang fortalte om deres forhold.

Og selv om man må gå ud fra, at de stadig holder mange detaljer for sig selv, når det gælder både det kommende bryllup og det halvandet års tid, de har kendt hinanden, var det et åbenhjertigt interview, hvor de bl.a. løftede sløret for, hvordan de mødte hinanden, hvorfor de faldt for hinanden, og den store nysgerrighed og interesse, der har været, siden det kom frem, at de var blevet kærester.

Her får du et hurtigt overblik over det, du skal vide, når det gælder Harry, Meghan og det forestående kongelige bryllup.

LÆS OGSÅ: Prins Harry og Meghan Markle skal giftes

De blev ført sammen af en ven

Det var en fælles ven, der førte prins Harry og Meghan Markle sammen. De fortalte, at de ikke vidste særlig meget om hinanden inden da.

– Alt, hvad jeg nu ved om om ham, har jeg lært af ham, sagde Meghan Markle, men Harry supplerede, at det var på parrets tur til Botswana, han virkelig lærte sin kommende hustru at kende.

De faldt med et brag

Turteduerne rejste til Botswana sammen efter at have været på kun to dates. Men det var også nogle virkelig gode dates, fortalte parret med store smil. Noget af det, de først var fælles om, var deres nysgerrighed på verden og lyst til at ændre den til det bedre.

Han friede på gammeldags maner

Der gik rygter om, at prins Harry havde friet til Meghan i Afrika – samme sted som storebror William var på knæ for Kate. Men der var ingen stjerneskud, bountrystrande eller eksotiske dyr, da Harry spurgte Meghan, om hun ville gifte sig med ham. Det var hjemme i Nottingham Cottage, og der var en kylling i ovnen.

- Det var en helt almindelig typisk aften for os, sagde Harry.

- En hyggelig aften, det var … hvad lavede vi egentlig? Stegte kylling og … begyndte Meghan, før Harry afbrød:

- Forsøgte at stege en kylling …

- Forsøgte at stege en kylling. Det var bare en vidunderlig overraskelse, det var så sødt og naturligt og romantisk. Han var nede på knæ, fortalte Meghan, som ikke et øjeblik var i tvivl om sit svar.

- Det var sådan ’må jeg godt sige ja nu?’ sagde hun.

LÆS OGSÅ: 5 ting du skal vide om Meghan Markle

De er vilde med hinandens familier

Inden han var på knæ, havde Harry spurgt Meghan Markles mor om lov til at fri. Og hun sagde ja.

- Hendes mor er fantastisk, lød det fra Harry i BBC-interviewet. Han har endnu til gode at møde Meghan Markles far, som blev skilt fra moren, da Meghan var en lille pige.

Meghan Markle havde også kun lovord til overs for sin kommende svigerfamilie. Hun mødte ret tidligt Harrys bror, prins William, og hans kone, hertuginde Kate og deres to børn, og hun har også mødt Harrys farmor, dronning Elizabeth, flere gange.

- Det har været fantastisk at se hende gennem hans øjne … den kærlighed, han har til hende som farmor. Hun er en utrolig kvinde, sagde Meghan Markle om mødet den britiske monark.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Han har selv designet ringen – med Dianas diamanter

Mens prins William friede til Kate Middleton med sin mors forlovelsesring, har Harry selv designet den ring, han rakte frem mod Meghan Markle, da han spurgte, om hun ville være hans kone. Men hans afdøde mor, prinsesse Diana, er tænkt ind i den. Ringen, der er i guld, har en sten fra Botswana, som parret har besøgt sammen, og små diamanter, der stammer fra et af Dianas gamle smykker. ’Så hun er med os på denne rejse’, som prins Harry sagde.

- Jeg tror, hun ville have været ovenud lykkelig og hoppe rundt i begejstring på mine vegne. De ville helt sikkert have været bedste venner, hun og Meghan, sagde han videre om sin højtelskede mor, som døde for 20 år siden, og sin forlovede.

Opmærksomheden har overrasket dem

Harry og Meghan havde fem-seks måneder sammen, før deres forhold blev offentligt kendt. Og selv om hun som skuespiller var vant til at blive fulgt og fotograferet, var den massive interesse alligevel overvældende.

- Jeg kan godt sige nu, uanset hvor naivt det måtte lyde, at jeg ikke havde nogen anelse om, hvordan det ville være. Jeg har aldrig været en, der var i sladderbladene eller var del af popkulturen. Jeg levede et ret fredeligt liv. Det var en stor omvæltning, fortalte hun, mens prins Harry, som ellers har været vant til at leve i søgelyset, også fortalte, at den massive interesse var kommet bag på ham.

De to forsøgte at skærme sig mod omverdenen ved simpelthen at lukke alt det, der blev skrevet om dem, ude.

- Jeg tog den beslutning, at jeg ikke ville læse noget. Vi lagde al vores energi i at pleje vores forhold og hinanden, sagde Meghan Markle.

Fremtiden byder på bryllup – og børn

Der er endnu ingen officiel dato på, hvornår brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle skal stå. Men det bliver i foråret 2018, så der er ikke oceaner af planlægningstid for parret – og folkene omkring dem.

Der gættes allerede på brudekjoledesigner – får Sarah Burton fra Alexander McQueen, der skabte hertuginde Kates smukke brudekjole, æren igen? Eller vælger Meghan Markle en mere moderne britisk designer som Stella McCartney eller Victoria Beckham, der begge er nære venner med kongehusets unge generation? Eller går hun på jagt i hjemlandet og allierer sig med Vera Wang eller Carolina Herrera, som har årtiers erfaring i kunsten at lave drømmekjoler?

Der er masser at planlægge – også når det gælder tiden efter brylluppet. Det nyforlovede par blev også spurgt, om de har planer om at få børn, og selv om prins Harry var hurtig til at sige, at det nok ikke bliver lige nu, indrømmede han, at små prinser og prinsesser forhåbentlig også bliver en del af hans kommende liv med Meghan Markle.

Se alle billederne fra gårsdagens stoe begivenhed her i galleriet:

Prins Harry og Megan Markles forlovelse

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: