TALK OF TOWN

Det sker i Illum | Glæd dig til Prada, italienske madspecialiteter, pels og meget mere

Der er stadig fuld fart over feltet for stormagasinet Illum i København. Prada åbner snart butik, Oh! By Kopenhagen Fur rykker ind i stueetagen, det italienske madmekka Eataly åbner i kælderen og meget mere. Få overblikket her.

Lækre pelscharms, eksklusive ure, italienske madspecialiteter og en tre etagers stor Prada-butik er bare noget af det, Illum kommer til at huse i den kommende tid. Det københavnske stormagasin sætter altså for alvor handling bag ordene om at blive danskernes foretrukne destination for “det gode liv”.

LÆS OGSÅ: ILLUM hyldes som et af verdens mest spektakulære stormagasiner

Få et overblik over alt det, der sker i Illum nedenfor:

I DAG: Oh! By Kopenhagen Fur rykker ind i stueetagen
På førstedagen for den københavnske modeuge, Copenhagen Fashion Week, lancerer Illum pelsaccessories-brandet Oh! By Kopenhagen Fur i stormagasinets stueetage, hvor Illum også sælger tasker og andre accessories fra brands som Céline, Victoria Beckham og Mulberry. Det sker med et stort event, hvor Oh! By Kopenhagen Furs A/W 16-kollektion også bliver lanceret. Og du kan nå det endnu: Eventet er fra kl. 16-18.

Foto: PR

OKTOBER: Dørene slås op for kæmpe (og eksklusiv) ur- og diamantafdeling
700 kvadratmeter. Så stort bliver Illums eksklusive ur- og diamantafdeling. Her vil man kunne købe ure og smykker fra blandt andet Georg Jensen, Cartier, Chopard, Rolex, Gucci, TAG Heuer og Bucherer. Det bliver dyrt, men helt sikker fantastisk, når Illum til oktober åbner den nye afdeling.

Foto: PR

NOVEMBER: Prada åbner butik i Illum
Siden man for et par år siden fandt ud af, at Prada åbnede en butik i København, har modeelskere været ved at dø af spænding over, hvornår og hvor. Og nu behøver du ikke vente længere: Butikken åbner til november i Illums hjørne mod Amager Torv. I hele tre etager med mode, accessories, dufte og alt det, dit Prada-hjerte begærer til både dig og din mand. Kære kalender, bliv nu november!

Foto: PR

NOVEMBER: Italienske specialiteter indtager Illums kælder
Modehuset Prada er ikke det eneste Illum importerer fra Italien til november. Som et af de eneste stormagasiner i verden har Illum nemlig fået lov til at huse en såkaldt Eataly, som er en italiensk gourmetkæde. Udover at tilbyde lækre italienske oste, vine, olier og alle mulige andre italienske godter, vil Eataly også sælge lokale råvarer og afholde madlavningsevents. Det er nemlig en del af Illums direktør, Jeanette Aaens, strategi for det københavnske modehus, at Illum skal tilbyde langt mere end bare varer på hylderne.

Foto: PR

PSST… IN har mødt Jeanette Aaen, Illums direktør, til en snak om at hive de store, dyre og virkelig tunge internationale modehuse til København. Læs historien i det IN, der udkommer torsdag d. 18. august i næste uge - og mød også Jens Birger Christensen fra Birger Christensen og Thomas og Marius Møller fra Group 88, der blandt andet står bag Guccis, Burberrys og Bottega Venetas butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: ILLUM kan i dag fejre 125 års jubilæum

 

Læs mere om: