TALK OF TOWN

Dianas liv i billeder

Det er næsten 24 år siden, prinsesse Dianas liv sluttede alt for tidligt i Paris. Se tilbage på hendes liv i 15 rørende billeder.

Det er næsten 24 år siden, den højtelskede ’Queen of Hearts’ mistede livet i en trafikulykke i Paris, gjorde sine to små drenge moderløse og skabte landesorg og chokstemning i hele Storbritannien.

Dagen bliver hvert år markeret på flere måder. For fire år siden åbnede Kensington Palace dørene til en stor udstilling med Dianas kjoler, og det var også planen, at der skulle være opstillet en stor statue af hende samme sted. 

I stedet bliver statuen opført i år i den blomstrende have, Sunken Garden, ved Kensington Palace på det, der skulle have været hendes 60 års fødselsdag den 1. juli 2021.

Anerkender indsats

Dengang udtalte prinserne:

- Det er tyve år, siden vores mor døde, og tiden er nu inde til at anerkende hendes positive indflydelse på Storbritannien og resten af verden med en permanent statue. 

Prins William og prins Harry håber, at statuen vil få folk, der besøger Kensington Palace, til at reflektere over deres mor. 

Prinsesse Diana blev kun 36 år. Men hun må alligevel være en af de kvinder, der er blevet fotograferet allerflest gange. Og hun nåede meget i sin alt for korte levetid.

Læs også: Prinsesse Diana - 20 lækre looks, du måske havde glemt 

Vi har samlet en række billeder, der fortæller historien om hendes liv.

Prinsesse Dianas liv i billeder

Læs mere om: