TALK OF TOWN

Disse mandlige karakterer vender alligevel tilbage i Sex and the City-reboot

Først fik vi af vide, at både Samantha og flere af de mandlige karakterer ikke ville vende tilbage i ny ’Sex and the City’-serie. Men nu vender tre af de måske mest elskede karakterer alligevel tilbage i ’And just like that’.

Rygtet om en Sex and The City-fortsættelse var i mange måneder på alles læber, da Sarah Jessica Parker delte en teaser til ’And just like that’ i december sidste år.

Efterfølgende har der været en del spekulationer om, hvad serien kommer til at handle om og hvornår den vil få premiere.

Mange spekulerede især over, om venindernes store kærligheder ville vende tilbage. Især efter at detaljer fra den tredje ’Sex and the City-film - der jo ikke blev til noget - kom frem, hvor det viste sig, at Carrie angiveligt skulle have mistet sin Mr. Big. 

Læs også: 5 ting du ikke vidste om Sarah Jessica Parker

Hvem vender tilbage?

Vi blev noget overraskede, da producerne bag fortsættelsen afslørede, at Kim Cattrall ikke ville vende tilbage som sin ikoniske rolle Samantha Jones. Hun skrives nemlig ud af serien med den grund, at det ikke er alle venskaber, som holder hele livet – og venindernes venskab med Samantha Jones er således ovre for denne gang.

I den 10 episoder lange fortsættelse, er det derfor kun tre af veninderne, der vender tilbage; Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon).

Siden da har rygterne floreret om, at Steve og Big heller ikke ville vende tilbage til serien, men de rygter bliver nu malet til jorden..

Ifølge en kilde hos HBO Max, vil de tre ikoniske karakterer Mr. Big (Chris Noth), Steve (David Eigenberg) og selveste Aidan Shaw (John Corbett) vende tilbage i ’And just like that’. Er du en af de mange fans, der enten er på team Aidan eller team Big, må denne nyhed glæde dig.

Læs også: Disse stjerner gæster det nye Friends-afsnit

Sidste gang Carrie så Aidan, var hun på en ferie i Abu Dhabi (Sex and The City 2). Her mødtes de på et marked, hvor de efterfølgende spiste middag og endte med at kysse – selvom de begge var gift.

Nu må tiden vise, hvordan Aidan igen bliver en del af Carries liv. John Corbett, der spiller Aidan, har allerede antydet i et interview, at han kun medvirker i ganske få episoder.

Det er stadig uvidst om Steve og Mirandas søn Brady, der nu er teenager, vil vende tibage. Men vi forestiller os, at han vil dukke op en gang eller to.

Der er heller ingen nyheder om Smith Jerrods (Jason Lewis) medvirken. Men da Samantha som sagt ikke vender tilbage, må vi gå ud fra, at Smith heller ikke gør.

Læs også: 11 chikke klipklapper til varme sommerdage