TALK OF TOWN

Disse stjerner kunne have spillet de seks venner i 'Friends’

De seks skuespillere Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer kender vi alle fra den orange sofa i Central Perk. Men vidste du, at der faktisk var andre skuespillere i spil under rollebestæningen?

Vi fik alle et glædeligt gensyn med de karakteristiske skuespillere og karakterer, da ’Friends: The Reunion’ havde premiere på HBO i maj.

Og her blev det afsløret, at det faktisk ikke var sikkert, at de skuespillere, der endte med at spille de seks venner, skulle have haft rollerne som Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler og Ross. Der var nemlig flere skuespillere i spil til de seks venner-roller.

Læs også: Ikonisk kostumedesigner vender ikke tilbage til SATC-reboot

Læs med nedenfor, hvor vi har samlet en liste over de skuespillere, der kunne have fået rollerne som de bedste venner. 

Disse skuespillere var i spil til 'Friends'-castet

Rachel Karen Green

Det var som bekendt Jennifer Aniston, der fik rollen som den lidt forkælede Rachel, som i første afsnit dukker op på Central Perk i sin ikoniske brudekjole efter hun er flygtet fra sit eget bryllup.

Men faktisk var Jennifer Aniston, på det tidspunkt hun var til audition som Rachel, tilknyttet en anden serie, og derfor fik skuespilleren Tea Leoni tilbudt rollen.

Dog takkede den i dag 55-årige ’Jurassic Park III’-stjerne nej til rollen, da hun hellere ville medvirke i serien ’The Naked Truth’.

Andre skuespillere som Jane Krakowski og Tiffani-Amber Thiessen har også udtalt, at de var til audition til rollen som Rachel.

Men da Jennifer Aniston sagde op på den anden serie, var det altså hende, der løb med rollen som Rachel - heldigvis!

Monica Geller

Courteney Cox var faktisk slet ikke interesseret i rollen som Monica, men var i stedet til audition på rollen som Rachel. Hun fik også tilbudt rollen, men det blev senere slået fast, at hun altså fungerede bedst i rollen som den kontrollerende Monica.

En af de skuespillere der, udover Courteney Cox, var i spil til rollen, var ’Kongen af Queens’-stjernen Leah Remini.

Hun formåede endda at medvirke i et afsnit, nemlig ’The One With The Birth’, hvor hun spillede en alenemor, der skulle føde på samme hospital som Carol, Ross’ ekskone.

Phoebe Buffay

Vi kan slet ikke forestille os en anden end Lisa Kudrow i rollen som den syngende og muntre Phoebe.

Men faktisk var talkshowværten Ellen DeGeneres faktisk producernes favorit til rollen. Hun afviste dog tilbuddet, og derefter overvejede producerne at give rollen til Jane Krakowski, der havde været til audition på rollen som Rachel.

Lisa Kudrow imponerede dog producerne så meget til sin audition, at hun selvfølgelig måtte castes til rollen.

Ross Geller

Rollen som den til tider bedrevidende palæontolog Ross, Monicas bror, havde flere skuespillere set sig lun på.

Skuespilleren Eric McCormack var én af dem, der kom tættest på at få rollen i stedet for David Schwimmer.

Eric McCormack fik dog kort tid efter tilbudt rollen som Will i tv-serien ’Will & Grace’ - som ligesom ’Friends’ har vundet adskillige Emmy-priser.

En anden skuespiller, der måske også ærger sig, er Mitchell Whitfield. Rollen var egentlig hans, men så besluttede producerne at holde én audition mere, og det var altså med David Schwimmer.

Whitfield endte dog, ligesom Leah Remini, alligevel med at medvirke i serien. Han fik nemlig rollen som Dr. Barry Farber, Rachels eksforlovede.

Joey Tribbiani

Den velkendte og berømte replik ’How you doin’ kunne være blevet sagt af en helt anden end Matt LeBlanc.

Skuespilleren Hank Azaria, der er bedst kendt som stemmen bag de mange figurer i ’The Simpsons’, var nemlig meget ivrig efter at få rollen som Joey.

Han gik til audition to gange, men blev afvist begge gange. Azaria medvirkede dog senere i serien i rollen som Phoebes forskerkæreste David.

Chandler Muriel Bling

For os var Matthew Perry som selvskrevet i rollen som den sarkastiske Chandler Bing.

Men der var faktisk hele to Jon’er i spil til rollen, nemlig ’Two And A Half Men’-stjernen Jon Cryer og ’Iron Man’-instruktøren Jon Favreau - og de fik endda begge tilbudt rollen.

Det blev dog Matthew Perry, der stjal spotlyset fra de andre to skuespillere. Jon Favreau fik dog en mindre rolle som millionæren Pete Becker, der bliver kæreste med Monica.

Læs også: Spice Girls gør comeback med stor genforeningsturné