TALK OF TOWN

Drømmekjoler - Fendi kunne gå på vandet til 90-års-show

Italienske Fendi fejrede rund fødselsdag med eventyrligt show i, på og ved den berømte Trevi-fontæne i Rom.

Der var ikke noget ’same procedure as last year’ over det, da Fendi aftes fejrede sin 90-års fødselsdag. Det italienske modehus havde stablet et magisk show på benene for at fejre den runde dag og præsentere kollektionen ’Legends and Fairy Tales’, som i den grad levede op til sit navn.

Showet foregik midt i Rom by, ved Trevi-fontænen, som netop er blevet restaureret – bl.a. med økonomisk hjælp fra Fendi. Det kendte springvand var blevet dækket af plexiglas, som modellerne gik på, og dermed lignede det, at de smukke kvinder i de eventyrlige kjoler og kåber nærmest svævede på en glitrende vandoverflade.

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik på forsiden af Vogue

To af tiden største it-girls og modeller henholdsvis åbnede og lukkede showet. Kendall Jenner, der har lagt ansigt og krop til Fendi-kampagner tidligere var først på podiet, mens Bella Hadid lukkede og slukkede i en storslået pelskappe.

Fendi var oprindeligt en pels- og læderforretning i Rom, grundlagt af Adele og Edoardo Fendi. Siden 1965 har Karl Lagerfeld haft en fremtrædende rolle i det italienske modehus, hvor han fungerer som chefdesigner for både pels- og kvindernes pret-à-porter-kollektioner.

Se billederne fra det magiske modeshow i galleriet.

FENDI | 20 looks fra kollektionen ’Legends and Fairy Tales’

Læs mere om: