TALK OF TOWN

Emmy Awards blev kvindernes aften

Søndagens Emmy Awards understregede endnu en gang, at de gode kvinderoller – og de største stjerner – er på tv.

Nicole Kidman, Elisabeth Moss, Laura Dern. Det lyder som rollelisten til et stort anlagt Hollywood-drama med Oscar-potentiale.

Men det er det ikke.

Det er tre af vinderne fra årets Emmy Awards, der løb af stabelen i Los Angeles i aftes.

Og at de tre superstjerner har vundet priser for tv-roller, sætter endnu en fed streg under det faktum, at det er på den lille skærm, de rigtig gode kvinderoller er i øjeblikket.

Nicole Kidman og Laura Dern vandt begge for deres roller i HBO’s ’Big Little Lies’, som generelt lagde Emmy-uddelingen ned. Serien om en flok kvinder, de har hemmeligheder på kryds og tværs, vandt også for bedste miniserie, Jean-Marc Vallée vandt for bedste instruktion, og Alexander Skarsgard, der spiller Nicole Kidmans charmerende, men psykopatiske mand, vandt for bedste mandlige birolle i en miniserie.

Aftenens anden store vinder blev det også kvinde-dominerede drama ’The Handmaid’s Tale’. Her vandt Elisabeth Moss, Ann Dowd og Alexis Bledel alle Emmy’er – for henholdsvis hovedrolle, birolle og gæsterolle i en dramaserie. Serien blev også kåret som årets bedste dramaserie, ligesom den fik en pris for manuskript og instruktion.

LÆS OGSÅ: Hollywoods største stjerner zapper ind på dit tv

På den røde løber var der også grund til jubel blandt kvinderne fra både ’Big Little Lies’ og ’The Handmaid’s Tale’. Nicole Kidman var smuk i rød Calvin Klein tilsat lyserøde sandaler, mens Laura Dern mødte op i en Proenza Schouler-kreation med masser af sorte fjer – en af aftenens store tendenser. Elisabeth Moss var yndig og feminin i lyserød fra top til tå – Prabal Gurung havde klædt hende på – mens Alexis Bledel var sofististikeret i pailletbesat Armani Privé.

Se de fire vindere i galleriet her, hvor du også kan opleve alle de andre smukke kjoler, der var med til at gøre Emmy-uddelingen til den store kvindefest.

Emmy Awards 2017 - kjolerne

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: