TALK OF TOWN

Er Kanye West og Kim Kardashian på vej til Det Hvide Hus?

Den amerikanske rapper Kanye West har annonceret, at han vil stille op til præsidentvalget i 2020. Her er alt du skal vide om Kanye West og Kim Kardashian i Det Hvide Hus.

Den 43-årige rapper annoncerede tilbage i 2015 ved MTV's prisuddeling, at han ville stille op til præsidentvalget i 2020, og det har han netop bekræftet igen. 2020 har jo på alle måder været ukonventionelt og ekstraordinært, så hvorfor ikke smide Kanye Wests præsidentkandidatur i puljen? 

Kanye West vil være præsident

Kanye West holder gang i det mest uforudsigelige år nogensinde og er tydeligvis en mand, der holder sine ord:

- Vi må realisere USA's potentiale ved at stole på Gud, forene vores vision og bygge vores fremtid. Jeg stiller op som præsident, annoncerede Kanye West lørdag på sin Twitter. 

Vi forestiller os derfor, at vi kan se frem til et spændende efterår (som om 2020 ikke har været spændende nok i forvejen) med masser af Trump og Kanye i medierne. Vi kan næsten ikke vente, eller..

Stiller op til præsidentvalget 

- Jeg tager den røde kasket af nu, siger Kanye West, og refererer til de røde kasketter med Trump-sloganet 'Make America Great Again'.

Kanye West har for første gang kommenteret beslutningen om at gå efter præsidentposten i et interview med erhvervsmagasinet Forbes.

- Ligesom alt andet, jeg har gjort i mit liv, gør jeg det for at vinde, siger han, og oplyser, at han stiller op med partinavnet 'The Birthday Party'. Han skal altid skille sig sådan ud... 

Underholdning eller politik?

Såfremt han virkelig stiller op, er vi sikre på, at underholdningen vil være i top. 

Der findes efterhånden ingen grænser for, hvad Kanye kan, og titlen ”rapper” er måske i virkeligheden en stor degradering af alt, hvad han er i dag - modedesigner, byggematador i Yeezy, pladeselskabsejer, hiphopkomponist, Instagram-husband og meget mere. Derfor er det vel heller ikke helt vanvittigt (i hvert fald ikke vanvittigt urealistisk) at Kanye vil stille op som præsident, for som han har udtalt:

- I'm a wild-out personality, I'm like the cousin you can't bring nowhere'. 'The sky' er i den grad the limit, og når tiderne er indbegebet af det ukonventionelle, så har 2020 måske slet ikke toppet endnu. Vi får at se!

Her er hvordan, vi (med et glimt i øjet) forestiller os med Kanye West og Kim Kardashian som residenter i Det Hvide Hus!

Kanye Wests ministerfordeling 

Kanye har modtaget både ris og ros fra venner og fjender i forbindelse med sin annoncering om sit præsidentkandidatur. Blandt andet har Elon Musk, grundlægger af Tesla, kommenteret 'Du har min fulde støtte,' og vi forestiller os derfor følgende ministerfordeling:

Kim Kardashian som førstedame, Khloé Kardashian som udenrigsminister, Elon Musk som justisminister, Jay-Z i finansministeriet, Scott Disick som vicepræsident og Justin Bieber som statschef.

Regeringen præsenteres selvfølgelig til Kanye og Jay Z's hitnummer 'Clique'; Ain't nobody fresher than my clique, clique, clique, clique. Hvem sender en pose popcorn? Ville internettet overhovedet kunne klare det?

LÆS OGSÅ: Se Kim Kardashians vilde stiludvikling

Kanye West at his Kanye best

Der vil selvfølgelig blive uddelt gratis Yeezys til alle, der har stemt på Kanye med et indgraveret "We'll make America great again" i sålen. Måske han i virkeligheden burde køre en Yeezy-kampagne op til valget – det ville helt sikkert kunne trække nogle stemmer. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Nye fag i skolen

Til sidst vil det selvfølgelig blive indført, at alle folkeskoleelever skal undervises i sociale medier ud fra et pensum udarbejdet af Kardashian-søstrene og ikke mindst Kris Jenner. How-to make it on social media, DIY's, redigeringstips, Instagramcaption-class og meget mere. En hel generation af mini-Kardashians vil være på trapperne. Egentlig en meget skræmmende tanke...

LÆS OGSÅ: Denne video af Kardashian-søstrene går viralt

Læs mere om: