TALK OF TOWN

Eva Harlous Balmain-kjoler på auktion til fordel for Danmarks Indsamling

I november sidste år gik Danmark Balmain-amok, da H&M lancerede et gæstesamarbejde med det parisiske modehus. Nu har du mulighed for at få fat i dele fra H&M X Balmain kollektionen og samtidig støtte et godt formål. TV-vært Eva Harlou har nemlig sammen med H&M valgt at donere tre styles fra den hypede kollektion til årets Danmarks Indsamling

Frem mod den 6. februar samler Danmarks 12 største humanitære organisationer og DR, sammen med danskerne, ind til 12 projekter mod ekstrem fattigdom. Projekter som bl.a. skal sikre adgang til rent drikkevand i Zambia, give mulighed for behandling af hiv/aids til den fattigste del af befolkningen i DR Congo og forbedre adgangen til mad i Laos’ udsatte bjergprovinser. 

For at støtte op om det gode formål, har TV-vært Eva Harlou valgt at donere to skønne kjoler og et cool bælte fra den populære H&M X Balmain kollektion til Danmarks Indsamlingen. Eva Harlou har flere gange været at spotte på den røde løber i de smukke kjoler, som du lige nu kan byde på hos Lauritz.com.

LÆS OGSÅ: IN guider til forårets farver

Du kan læse mere om auktionen og byde på de skønne styles HER