TALK OF TOWN

Familieforøgelse i den britiske kongefamilie

Adskillige bryllupper og fødsler har fundet sted indenfor den seneste årrække i den britiske kongefamilie, og nu er der igen annonceret familieforøgelse i den britiske kongefamilie.

Det britiske overhoved, dronning Elizabeth, behøver ikke ligefrem at være nervøs for, om familiens stamtræ føres videre efter hendes tid.

Hendes otte børnebørn – hvoraf flere selv er blevet voksne – gør nemlig deres for at føre den historiske familie videre med nye generationer.

Prins William og hertuginde Kate, der selv skal overtage tronen en dag, har allerede beriget dronningen med tre børnebørn, George, Charlotte og Louis, mens også prins Harry og hertuginde Meghan er godt i gang med at føre deres del af stamtræet videre - først med sønnen Archie.

LÆS OGSÅ: Her er historien bag kronprinsesse Marys smykker

Endnu en familieforøgelse i kongefamilien

Og nu er der altså igen annonceret familieforøgelse i den britiske kongefamilie.

30-årige prinsesse Eugenie, der er kusine til prins William og prins Harry, har nemlig netop delt den lykkelige nyhed, at hun venter sig.

- Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Eugenie og hr. Jack Brooksbank er meget glade for at kunne meddele, at de venter en baby i begyndelsen af ​​2021, lød det fra hoffet den 25. september 2020.

Efter 8 års kæresteri sagde prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fredag den 12. oktober 2018 ja til hinanden. Vielsen imellem dronning Elizabeths barnebarn og Brooksbank foregik i St. Georges kapel i Windsor Castle – samme sted som prins Harry og Meghan Markle sagde deres ja fem måneder forhinden. 

LÆS OGSÅ: Nu kan du leje britisk prinsesses private hjem på Airbnb

Og nu skal de altså snart i kirke igen – men næste gang for at døbe deres første barn.

Eugenie delte serlv nyheden på sin instagrampofil med et billede af et par små, søde sutsko: 

View this post on Instagram

Jack and I are so excited for early 2021....👶🏻

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on

 

Selv om det er en privilegeret, rig og berømt familie, den lille baby fødes ind i, er det også en familie med et stort ansvar og strege regler. Et pres, som hertuginde Meghan og prins Harry ikke kunne leve under, hvorfor de har meldt sig ud den britiske kongefamilie. Det kan du læse meget mere om lige her. 

 

Læs mere om: