TALK OF TOWN

Fem Hollywood-skilsmisser, der har skabt mest omtale

Kærligheden har svære kår i Hollywoodland, hvor der ofte bliver skrevet om nye break-ups og skilsmisser. Men nogle skilsmisser ærgrer os ekstrameget og kan derfor få enorm medieomtale. Her får du årtiets fem mest omtalte Hollywood-skilsmisser.

Når nogle af Hollywoods mest elskede par går fra hinanden, knuser det hjerterne på millioner af fans.

De sociale medier informerer ofte om skilsmisse-nyheder sekunder efter, at stjernerne har taget beslutningen. Det giver fans muligheden for, at følge Hollywood-skilsmissen fra sidelinjen og heppe på den, de ”holder med”. Og det kan føre til nogle heftige diskussioner på de sociale medier.

Nu har eksperter fra Wrighthassal.co.uk undersøgt, hvilke Hollywood-skilsmisser, der har fået mest omtale på Twitter det seneste årti.

Læs også: Mød kvinden berømtheder sætter deres lid til i krisesituationer

Her er de fem skilsmisser, der har fået mest omtale på sociale medier.

Fem Hollywood-skilsmisser, der har skabt meget omtale

1. Angelina Jolie og Brad Pitt

Dén skilsmisse, som gav anledning til meget omtale på de sociale medier, var skilsmissen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt som blev offentliggjort den 15. september 2016.

Det kom som et et chock for Hollywood, og ikke mindst for deres millioner af fans, da Angelina Jolie søgte om skilsmisse. I en udtalelse til britisk Vogue forklarede Jolie, at hun blev skilt grundet sin families velbefindende.

Derfor var det ikke overraskende, da folkene bag undersøgelsen kunne koble hele 128.947 tusinde tweets til parrets skilsmisse.

Læs også: 39 kendisser, der har sagt nej til store filmroller

2. Kim Kardashian og Kris Humphries

Kim Kardashian blev i 2011 gift med Kris Humphries, og der gik ikke lang tid, før ægteskabet sluttede - faktisk kun 72 dage.

Kris Humphries har efterfølgende udtalt, at ægteskabet med realitystjernen Kim Kardashian ødelagde hans chancer for, at blive anerkendt som basketballspiller, samt at deres forhold var naivt og falskt.

Dét, var der muligvis flere brugere på de sociale medier, der var uenige i. Undersøgelsen viser nemlig, at der er lavet hele 103.113 tweets om parrets skilsmisse – hvor størstedelen udtrykker medfølelse for Kim Kardashian. 

3. Katie Holmes og Tom Cruise

På tredjepladsen over de mest omtalte skilsmisser finder vi Katie Holmes og Tom Cruise, der blev skilt den 29. juni 2012 efter 5,5 års ægteskab.

I et interview kort efter bruddet har Tom Cruise fortalt, at skilsmissen kom meget bag på ham, og gjorde ham dybt chokeret og ked af det.

Den officielle grund til skilsmissen var på grund af Katies bekymring for deres fælles datter, Suri. Om det hænger sammen med Cruises religon, Scientology, vides ikke med sikkerhed, men de fleste af skilsmissens mere end 83.000 tweets går på, at Tom Cruises engagement i Scientology er årsagen til skilsmissen.

4. Kim Kardashian og Kanye West

Den nyeste skilsmisse i Hollywood er mellem Kim Kardashian og Kanye West. Efter en længere periode med spekulationer om hvorvidt parret var sammen eller ej, er det nu officielt forbi  mellem den 40-årige realitystjerne og billiarder og den 43-årige rapper.

Det er også kommet frem, at det er Kim Kardashian, der har søgt om skilsmissen – og sandsynligvis på grund af Kanyes mentale helbred.

Således er det anden gang, at Kim Kardashian bliver skilt, hvilket blandt andet har skabt røre på de sociale medier, hvor 80.000 tweets allerede er i omløb efter nyheden om Kim og Kanyes skilsmisse blev offentliggjort for få måneder siden.

Læs også: Han røvede Kim Kardahsian i Paris, nu har han skrevet en bog om det

5. Khloe Kardashian og Lamar Odom

Kardashian-familien har været omdrejningspunktet i mange Hollywood-historier, og den yngste søster, Khloe, er ingen undtagelse.

Khloe Kardashians tidligere ægteskab med NBA-spiller Lamar Odom var præget af mange problemer. For det første kom det frem, at Lamar Odom havde været Khloe utro og senere, at han var blevet afhængig af stoffer.

Da Lamar pludselig forsvandt i 72 timer i august 2013, blev det efter sigende for meget for Khole, der søgte om skilsmisse i december 2013.

Skilsmissen fik omkring 71.000 tweets med sig på vejen.

Læs også: Nu vender MET Gala tilbage

Læs mere om: