TALK OF TOWN

Fra hertug til Hollywood - nu vil prins Harry være filmstjerne

Der er ingen tvivl om, at det vakte debat, da Meghan Markle og prins Harry trak sig fra de royale pligter og meldte sig ud af kongehuset. Nu har parret fundet sig til rette i deres nye omgivelser i Californien og er i stedet på vej mod en karriere som Hollywood-stjerner.

Ja, du læste rigtigt – prins Harry som Hollywood-stjerne!

Lige siden at hertug og hertuginden af Sussex valgte at trække sig fra deres roller som ’fremtrædende medlemmer’ af det britiske kongehus, har mange spekuleret over, hvad parret mon nu skulle investere deres tid i.

Meghan og prins Harry er for nyligt flyttet til Californien, og man kan sige, at de allerede er begyndt at tilpasse sig omstændighederne, siden de lagde de royale pligter på hylden. Parret er nemlig kommet et skridt tættere på Hollywood (bogstavelig talt), og et karriereskift, om man vil.

LÆS OGSÅ: Se Harry og Meghan Markles nye million-hjem 

Tilbage i marts 2020 kom det frem, at den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle havde fundet sin vej tilbage i film- og mediebranchen. Som hendes første job, post-royal-life, havde Meghan nemlig allieret sig med Disney, og lagt stemme til dokumentaren Elephants, som kan ses på streamingstjenesten Disney+.

Og hvem ved, måske har Meghan inspireret prins Harry til at springe ud i en karriere som Hollywood-stjerne?

PRINS HARRY springer ud som FILMSTJERNE

En royal kilde har i hvert fald afsløret, i et interview med US Weekly, at parret gerne vil arbejde med dokumentarfilm, og at Harry især gerne vil arbejde med dokumentarer, som er forbundet med gode formål - både foran og bag kameraet.

Og for at det ikke skulle være nok, udtalte den royale kilde endda ”at Harry er fast besluttet på at gøre karriere i Hollywood, i lige så høj grad som Meghan”.

Man kan altså undre sig over, om Harry har valgt at følge Meghans fodspor, eller om det blot er de nye omstændigheder, der har fået Harry til at drømme om en fremtid i Hollywood.

Lige gyldigt hvad, så glæder vi os i hvert fald meget til at se, hvad prins Harry kan byde på som kommende Hollywood-stjerne, både foran og bag kameraet!

Læs mere om: