TALK OF TOWN

GALLERI | Danske Kokoon gør inspirerende kvinder til modeller med ny billedserie

Det danske modehus Kokoon har lavet en serie af billeder af stærke, inspirerende og meget forskellige kvinders for at vise tøjet på dem, der i sidste ende skal gå med det.

Kokoon hylder kvinder 

Det er en broget flok af kvinder, der optræder i det danske modehus Kokoons nyeste tiltag. Det danske modehus har nemlig taget billeder af ikke-modeller for at vise Kokoons tøj på dem, der rent faktisk skal gå i det. Det er blevet til portrætserien “Portraits in silk.”

Kvinderne i Kokoons portrætserie ser forskellige ud. De er høje, lave, tatoverede, utatoverede, unge, ældre, lyshårede og mørkhårede, præcis som den danske befolkning. Men de har det tilfælles, at de alle er stærke personligheder og har noget at byde på.

LÆS OGSÅ: Skønhedsidealet er under omvæltning

“Ideen udsprang fra et behov for at se tøjet på kvinder, jeg beundrer, i stedet for de unge modeller. samt behovet for at vise mere end tøj. Stærke og ægte kvinder, hvor tøjet træder i karakter på en helt anden måde,” siger designer hos Kokoon, Nanna Søbirk om portrætserien. Du kan læse mere om projektet, som Kokoon har tænkt sig at gentage sæson efter sæson, her

Vil du se de fantastiske kvinder, så tjek galleriet nedenfor. 

Hyldest til inspirerende kvinder