TALK OF TOWN

GUCCI udnævner ny chefdesigner

Gucci bekræfter at deres nye chefdesigner er mærkets egen accessories designer Alessandro Michele, der med 12 års erfaring hos Gucci er en perfekt afløser for Frida Giannini. Læs mere om manden, der allerede nu forventes store ting af...

Modehuset Gucci bekræfter at de har fundet afløseren til deres tidligere kreative direktør, Frida Giannini. Gucci holder det i familien og har udvalgt et ikke fremmed ansigt i modehuset. Det er nemlig Guccis accessories designer, Alessandro Michele, der skal afløse Frida Giannini.
Se også: Filmfestivalen Copenhagen Fashion Film viser dig store modeøjeblikke

Alessandro Michele vil præsentere sin første womanswear kollektion til Milano Fashion Week den 25. februar, men har allerede repræsenteret det ikoniske modehus Guccis Menswear kollektion Fall Winter 2015/2016 ved et stort vellykket show i Milano tidligere på ugen, til stor begejstring for de fremmødte gæster og resten af modebranchen.

Alessandro har tidligere arbejdet sammen med kvinden han afløser, Frida Giannini, som accessories designer hos Fendi, inden han kom med ombord hos Gucci tilbage i 2002. Alessandro er derfor både en erfaren designer, med mange år i bagagen, både i branchen og hos den italienske modegigant, hvor han nu får endnu større indflydelse på Guccis DNA og udtryk.

Se også: Kom med til Årets Event - IN live 2015. Vi glæder os!

Administrerende direktør for Gucci, Marco Bizzari, er meget tilfreds med beslutningen: "Alessandro Michele er blevet valgt som kreativ direktør for Gucci, fordi han har nogle meget nutidige visioner for brandet, som nu skal vækkes til live".

Vi glæder os til at se resultatet af Alessandros womenswear kollektion for Gucci under den italienske modeuge i Milano senere på året

Læs mere om: