TALK OF TOWN

H2O og Oh! By Kopenhagen Fur går sammen om sommerens it-sko

Det danske pelsbrand Oh! By Kopenhagen Fur er gået sammen med H2O og bloggeren Freja Wewer om en minikollektion af badesandaler med pels på. Så ja, du kan godt have pels på om sommeren – endda helt ned på stranden.

Det danske Oh! By Kopenhagen Fur er gået sammen med H2O og bloggeren Freja Wewer om en minikollektion af badesandaler med pels på.

De gode, gamle H2O-badesandaler har længe været fast inventar, når danskere rejste sydpå med campingvogn, blege ben og hvid tennissok, men de seneste par år har badesandalen fået en fashionabel genfødsel.

Herhjemme kom H2O’ens renæssance da designer Stine Goya gik sammen med det jyske brand om at give dem et glamourøst pust, og én, to, tre vandrede alle bloggere, stilikoner og moderedaktører rundt i badesandalen på ny.

Siden har Gucci, Givenchy og Chanel givet badesandelen et ekstra boost i popularitetskurven, da de lancerede deres take på turist-klassikeren, og her til SS17-sæsoner har italienske Prada flere med i kollektionen.

 

Prada har også badesandaler med i deres SS17-kollektion, så skoen er bestemt et high fashion-item. De kan købes hos mytheresa.com for 2.940 kr.
Foto: PR

Prada har også badesandaler med i deres SS17-kollektion, så skoen er bestemt et high fashion-item. De kan købes hos mytheresa.com for 2.940 kr.

Ingen af dem med pels dog. Men det sørger Oh! By Kopenhagen Fur for nu med samarbejdet.

- Vi ønsker altid at nytænke brugen af pels, så udfordringen i at gøre pels sporty var instinktivt interessant for Oh! Derudover prædiker vi, at pels skal være en del af hverdagen, og det var derfor helt oplagt og naturligt for os at indgå samarbejdet med H2O, som netop skræddersyer deres styles til hverdagens ’sport’”, siger Rebecca Munk Holst, der er chefdesigner hos Oh! By Kopenhagen Fur.

Badesandalerne fås med mink, swakara (et namibisk får) og ræv, hvoraf mink- og swakara-stylesne er unisex.

De fire fluffy sommerslippers er i  butikkerne fra den 7. Juni 2017, hvor de bl.a. kan findes i Nué, Wood Wood, Normann Copenhagen, Stylepaste, Illum pop-up shop og mange andre steder.

Se samarbejdet mellem H2O og Oh! By Kopenhagen Fur her:

Oh! By Kopenhagen Fur x H2O designsamarbejde