TALK OF TOWN

Halle Berry genskaber ikonisk Bond Babe-øjeblik

Du husker med garanti, da Halle Berry tittede op af vandet i den orange bikini-scene fra James Bond-Filmen ’Die Another Day’. 18 år senere har hun genskabt øjeblikket, som du kan se her.

Af de mange ikoniske og hæsblæsende Bond Girl-øjeblikke, der har prydet vores skærme igennem tiden, så er Halle Berrys bikini-scene klart et af de bedste.

Fra Pussy Galores rullen rundt i en høstak, til Grace Jones overmenneskelige styrker, er der stort set intet, der måler sig med Halles optræden i ’Die Another Day’ fra 2002.

Og i en tid, hvor vi alle desperat søger efter nostalgiske bekvemmeligheder og opløftende underholdning, så har den Oscar-vindende skuespillerende absolut fundet et af de bedst tænkelige tidspunkter at genskabe den ikoniske Bond Girl-scene her 18 år senere.

LÆS OGSÅ: 6 tv-serier og film, du skal se i oktober

I sommers lagde hun nemlig et billede op på Instagram, hvor hun poserer i en orange bikini med billedeteksten ’never been a shady beach’, som er en klar reference til den ikoniske James Bond-scene, hvor hun i sin orange bikini, vidunderlige figur og solens spejlen i havet forførte os alle. Nu gør hun det igen, og hun står stadig knivskarpt.

Det er mildest talt svært at se, at der er gået 18 år og hvis ikke det var for den nye frisure kunne vi snildt narres til at tro, at billedet stammede fra den originale scene. Med hendes upåklagelige figur, tonede ben og veltrænede mave prydede hun atter internettet i et tilbagelænet øjeblik, der desuden fik en masse fans til tasterne for at hylde den 54-årige skuespillerinde. ”Stadig fænomenalt smuk,” skrev en følger, mens en anden hyldede hende med ordene ”54 er det nye… 24” og en tredje skrev ”Orange har aldrig set bedre ud”. 

LÆS OGSÅ: 15 fejl i film og tv-serier, der ikke er til at overse

Der er ingen tvivl - Halle Berry ser stadig blændende godt, og vi takker for nostalgi og det ikoniske gensyn.

Læs mere om: