TALK OF TOWN

Har du også spottet denne ubudne gæst i The Crown?

En lille ubuden gæst lavede sin entré i et afsnit i sæson 4 af The Crown. Spørgsmålet er bare, om besøget var planlagt, eller om den lille gæst havde inviteret sig selv?

Netflix’ Oscar-vindende dramaserie The Crown kan noget helt specielt. Seriens skaber og forfatter Peter Morgans er en dygtig storyteller og skuespillerne portrætterer på bedste vis det britiske kongehus. Vi har allerede bingewatchet sæson 1, 2, 3 og 4 og venter nu spændt på den femte sæson.

Læs også: Afsløret: The Crown-skuespiller i familie med dronning Elizabeth

Vi var næsten sikre på, at vi vidste, hvad vi gik ind til, da vi startede på fjerde sæson af The Crown. Vi kunne efter sigende især forvente en masse drama og en masse insider information om prins Charles og prinsesse Dianas ægteskab. Vi havde glædet os ekstra meget til at se mere til prinsesse Diana, folkes prinsesse. Diana var relaterbar og havde en personlighed, som man kun kunne elske. Hun skilte sig ikke kun ud med sin personlighed men også med hendes påklædning, og vi betragter hende stadig i dag - 20 år senere - som et stort stilikon.

Læs også: Diana og Charles har indtaget scenen i The Crown - men hvad er fiktion, og hvad er fakta?

Da vi lagde os til rette i sofaen var vi ikke helt forberedte på, hvad vi, udover et gensyn med kongefamilien, selvfølgelig, kunne forvente at se. 

Og da slet ikke en ubuden gæst. En lille bitte mus i Buckingham Palace. Man skal være hurtig for at opfange det, men i afsnit 3, kort efter 1:15, viser den lille mus sig.

Scenen er i sig selv meget simpel og er et stille øjeblik, hvor dronningemoderen, spillet af Marion Bailey, stille sidder og venter.

Men vi er ikke de eneste, som har bidt mærke i den ubudne gæst. Og derfor har scenen også pludslig fået en del omtale på Twitter: 

Det er uklart, om den ubudne gæst var en del af castet, eller om den havde inviteret sig selv. Men ifølge The Crowns Twitter-profil var den lille mus en "fantastisk gæsteskuespiller". 
 
 
Imens du venter på den femte sæson, kan du se, eller gense, nogle af prinsesse Dianas bedste looks i galleriet herunder.