TALK OF TOWN

Harrods hylder Dior

I påsken er vinduerne og etagerne i Londons største shopping-center fyldt op med Diors fantastisk smukke verden.

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og det betyder fridage for dig og dine veninder. Og hvad er så mere fristende end at flygte fra snevejret, hoppe på et fly og nyde et par dages selvforkælelse og shopping i London?

Hvis du alligevel planlægger en tur til den engelske hovedstad, må du absolut ikke snyde dig selv for at besøge Harrods. Det kæmpestore berømte indkøbscenter hylder nemlig i disse dage det vidunderlige skønheds- og modehus Dior med ikoniske fotografier og design-skitser fra Diors anglofile tendenser og storslået historie. Du vil også kunne opleve en udstilling af 40 miniature Stockman-mannequins med små, men perfekt formede gengivelser af nogle af Diors mest ikoniske designs fra gennem tiden, og helt op til i dag.

Efter Christian Diors død i 1957, tog en ung Yves Saint Laurent over, som kaptajn ved "design-roret". Og hans arbejde kan du også nyde ved udstillingen, ligesom du kan se designs af Marc Bohan, Gianfranco Ferré samt John Galliano, som alle sammen har designet for Dior. Det eksklusive mærkes nuværende kreative direktør, Raf Simons' arbejde er repræsenteret i Harrods.

Er du mere til reel shopping, i stedet for 'kiggeri', så fortvivl ikke. For der er rig mulighed for at forny garderoben og få skønhedsskabet fyldt op. Besøg Diors pop-up butik, som sælger überlækre khaki-læder tasker og make-up nyheder. Og skal pengepungen have den store tur, kan du købe eksklusive smykker.

Sidst, men ikke mindst er det ideelt, for den fulde Dior-oplevelse, at besøge den mondæne Café Dior. Cafeen serverer fine Dior cupcakes og sandwiches med hummer, som får tænderne til at løbe i vand.

Dior er i Harrods frem til den 14. april.