TALK OF TOWN

Helena Christensen skal designe for InWear

Den danske supermodel designer kollektion for InWear til efteråret.

Fra oktober 2015 præsenterer InWear et nyt designsamarbejde med den talentfulde og kreative danske supermodel, fotograf og stilikon Helena Christensen.

Den første ‘InWear by Helena’ specialkollektion kan købes fra midten af oktober 2015 som en del af brandets vinterkollektion for 2015. Helena har designet 20 forskellige styles, der på en elegant måde afspejler InWears feminine og velklædte design-DNA samt Helenas unikke og kunstneriske sans for stil og design.

Helena Christensen var et naturligt valg 

For InWear har det været et helt naturligt valg at samarbejde med Helena Christensen, da hun er et internationalt anerkendt stilikon, som også afspejler brandets vision om moderne femininitet. “Vi er meget glade for at kunne kombinere vores feminine, skandinaviske signaturdesign med Helenas eklektiske stilsans. Vi deler en fælles opfattelse af, at god stil er lig med tidløshed - og at man skaber den ved at kombinere enkle, men markante elementer, som samlet giver et stærkt personligt udtryk”, udtaler InWears Design Manager Jette Romvig, som har arbejdet tæt sammen med Helena Christensen i tilblivelsen af den nye specialkollektion.

LÆS OGSÅ: Mit klædeskab: Charlotte Eskildsen

For Helena har designet af kollektionen for InWear været et spændende og dynamisk nyt projekt. “Jeg føler, at samarbejdet er en fordel for begge parter, da jeg kan tilføre InWear en personlig dimension, og InWears designteam kan lære mig meget mere om designprocessen. Et af mine første jobs som model var netop for InWear, og nu arbejder jeg for dem igen, men på en ny og interessant måde. Det giver god mening og føles rigtig godt“, siger Helena Christensen.

‘InWear by Helena’ fås i butikkerne samt på inwear.com fra midten af oktober 2015 og nedenfor ses et lille sneakpeak af, hvad vi kan glæde os til.

LÆS OGSÅ: Mit klædeskab: Marianne Tromborg