TALK OF TOWN

Her er 3 personer, du skal holde øje med

Her er en designer, skuespiller og en kendis-søn, du skal holde øje med - for dem kommer vi helt sikkert til at snakke om.

Nikoline Liv Andersen
Den danske designer Nikoline Liv Andersen tilhører egentlig den ikke-kommercielle del af modebranchen, men da det italienske modehus Fendi, hvis chefdesigner er selveste Karl Lagerfeld, kontaktede hende og tilbød et job, sagde hun ikke nej. På IN tror vi, at Nikoline går en meget lys fremtid i møde. 

LÆS OGSÅ: Drama, sex eller tidsrejse? | 5 serier du skal se

Cruz Beckham
Da hans mor, Victoria Beckham, lagde en video på Instagram med en syngende Cruz Beckham, var pressen ikke sen til at spørge, om han mon var den næste Justin Bieber. Og det er faktisk ikke helt usandsynligt for den 11-årige brite. Hans storebrødre, Romeo og Brooklyn, er fx allerede godt i gang med at overtage verden som henholdvis model og fotograf.

Gugu Mbatha-raw
Siden hun fik sin første rolle som Dorothy i ’Troldmanden fra Oz’ i en lokal opførelse, har hun spillet med i 28 film og tv-serier, dog primært i småroller. Men nu er Hollywood for alvor ved at forelske sig i den 33-årige skuespillerinde, og inden for det næste år spiller hun med i hele fire film. Og oven i det har Oprah Winfrey udtalt, at hun er vild med hende. Så bliver det vel ikke meget større? Psst ... Gugu hedder rigtigt Gugulethu, der betyder “vores stolthed” på zulu.

LÆS OGSÅ: Få ægte oplevelser her og nu – og glem mobilen!

Læs mere om: