TALK OF TOWN

Her er alt, vi ved om den nye sæson af Bridgerton

Optagelserne til sæson 2 af den populære serie ’Bridgerton’ er i fuld gang. Nu har Netflix bekræftet, at der kommer en sæson 3. Her er alt, vi ved om den nye sæson

Det historiske drama ’Bridgerton’ om Daphne Bridgerton, intriger, sladder og jagten på kærlighed i 1800-tallets London, blev på bare fire uger en af de mest sete serier på Netflix nogensinde. Er du en af Bridgerton-familiens mange fans, kan du glæde dig over, at der nu både kommer en anden og tredje efterfølger. 

’Bridgerton-’serien er baseret på bøgerne med samme titel af forfatteren Julia Quinn, og eftersom Julia har skrevet flere bøger om overklasse-famiien, forventede fans også, at der ville komme flere sæsoner af Netfix-serien. Hvilket nu bliver en realitet.

Læs også: Bridgerton sæson 2: udgivelsesdato, spoilere, cast mm

Alt, du skal vide om Bridgerton sæson 3

Den 13. april 2021 bekræftede Netflix endelig, at der ikke blot kommer en tredje sæson af serien, men også en fjerde. Og de annoncerede det på bedste Bridgerton-manér, nemlig via Lady Whistledown:

Et gensyn med

Plottet til sæson 2 er allerede annonceret, hvor nyheden om, at skuespiller Regé Paul Page ikke medvirker, skuffede mange fans.

Som det ser ud nu, vil seriens videre sæsoner følge bøgerne. Derfor regner vi også stærkt med, at alle skuespilelrine, undtagen Regé, vender tilbage.

Den anden bog, som sæson 2 er bundet op af, følger Daphne Bridgertons storebror, Lord Anthony Bridgertons, søgen efter kærlighed, hvor han indleder et romantisk forhold til kvinden Edwina, som spilles af Sex-education-skuespillerinden Simone Ashley. 

I den tredje bog, ‘An Offer From a Gentlemen’, følger man den yngste Bridgerton-bror, Benedict Bridgerton. I husker måske, hvordan man i første sæson fik hentydningen om, at han var en smule usikker på sin seksuelle orientering. Derfor gættede mange Bridgerton-fans på, at karakteren måske var homoseksuel eller biseksuel. Men om det gør sig gældende eller ej, må vi vente med at finde ud af i den nye sæson, for Julias bøger afslører det ikke.

Læs også: Amanda Gorman udgiver bog

Hvad er plottet i sæson 3?

Den tredje bogs synopsis lyder på:

- Sophie Beckett forestillede sig aldrig, at hun ville være i stand til at snige sig ind til Lady Bridgertons berømte maskebal, eller at Prince Charming ville vente på hende der. Skønt datter af en jarl, er Sophie blevet henvist til at være tjener for ​​hendes foragtelige stedmor. Men nu, hvor hun danser i Benedicts Bridgertons stærke arme, føler hun sig royal. Ak, ved hun, at alle fortryllelser slutter, når uret rammer midnat ...

Seerne kan derfor forvente en sæson, der er præget af et eventyrligt tema. Hvem kommer til at tænke på eventyret Askepot?

Hvornår har sæson 3 premiere?

Det er endnu uvist hvornår både sæson 2 og sæson 3 får premiere. Så vi må vente i spænding lidt endnu. 

Læs også: 5 skuffende filmatiseringer af bøger

Læs mere om: