TALK OF TOWN

Her er betydningen bag Meghan og Harrys nyfødte datters navn

Meghan og Harry har budt deres andet barn velkommen, og datterens navn hylder ikke bare én, men hele to familiemedlemmer. Læs mere om fødslen og bliv klogere på betydningen bag deres nyfødte datter navn i artiklen herunder..

Hertugen og hertuginden af Sussex kunne fredag den 4. juni kl. 11.40 byde deres lille, nyfødte datter velkommen på et hospital i Santa Barbara, Californien.

Ifølge en udtalelse på Meghan og Harrys hjemmeside, Archewell, er både mor og barn sunde og raske, og de lykkelige forældre fortæller:

- Hun er mere, end vi nogensinde kunne have drømt om, og vi er fortsat taknemmelige for kærligheden og bønnerne, som vi har mærket fra hele verden. Tak for jeres evige støtte under denne meget særlige tid for vores familie.

Læs også: 9 overraskende afsløringer fra Meghan og Harrys Oprah-interview

Som en hyldest til prins Harrys afdøde mor, prinsesse Diana, og hans bedstemor, dronning Elizabeth II, hvis kælenavn er Lilibet, har parret navngivet deres datter: Lilibet ’Lili’ Diana Mountbatten-Windsor.

Lilibet deler sit smukke og rørende mellemnavn med sin kusine, prinsesse Charlotte Elizabeth Diana.

Læs også: På trods af splid har Meghan knyttet et tæt bånd til en britisk prinsesse

Det er da heller ikke første gang, at Harry og Meghan hylder prinsesse Diana. Det gjorde de også, da de tilbage i februar annoncerede graviditeten med et helt særligt billede, hvilket du kan læse mere om lige HER.

Den lille familie består altså nu både af mor, far, Archie på to år og Lilibet. Vi ønsker familien alt det bedste, og ønsker dem et stort tillykke med familieforøgelsen!

Læs også: Buckingham Palace igangsætter undersøgelse om mobbe-beskyldninger mod Meghan

I galleriet herunder kan du blive klogere på, hvor meget hvert voksent medlem af den britiske kongefamilie er værd – hvor meget mon Archie og Lilibet bliver værd i fremtiden?

Så meget er den britiske kongefamilie værd

Læs også: Meghan har afsløret sit kælenavn til prins Harry

Læs mere om: