TALK OF TOWN

Hertuginde Meghan har født

Prins Harry og hertuginde Meghan er blevet forældre til en lille dreng mandag morgen.

Alle diskussioner om Brexit er forstummet i Storbritannien. I dag er et andet ord med B på alles læber: Baby. Prins Harry og hertuginde Meghan er blevet forældre til en lille dreng, som kom til verden mandag morgen. Både far, mor og baby har det godt.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om Meghan og Harrys kærlighed

Parret havde på forhånd meldt ud, at hertuginde Meghan ikke skulle føde på de kongeliges favorit-fødeklinik the Lindo Wing på St. Mary’s Hospital i London, hvor både prins Harry og hans bror, prins William, er født, og hvor prins William og hertuginde Kates tre børn alle er kommet til verden. De nybagte forældre ønskede at være tættere på deres nye hjem i Windsor, vest for den engelske hovedstad, når babyen meldte sin ankomst.

Den lille dreng er prins Harry og hertuginde Meghans første barn. Prinsen og den amerikanske skuespillerinde – der dengang havde efternavnet Markle – mødte hinanden gennem fælles venner i 2016 og blev gift i maj 2018 ved et storstilet bryllup, hvor Amal og George Clooney, David og Victoria Beckham og Serena Williams var blandt gæsterne.

Parret indrømmede tidligt, at de gerne ville have børn hurtigt, og prins Harry har aldrig lagt skjul på, at han er vild med børn – sin brors tre unger i særdeleshed. Hertuginde Meghan har et nært forhold til sin gode veninde Jessica Mulroneys tre børn, som var blandt brudesvendene og -pigerne til det kongelige bryllup.

Om den lille nye får titel af prins, er endnu uvist. Ifølge reglerne får en dreng titlen earl og arver senere sin fars hertug-titel. Dronning Elizabeth 2. – barnets oldemor – kan dog vælge at tildele barnet en kongelig titel. Det har hun gjort med prins Williams to yngste børn, prinsesse Charlotte og prins Louis. Den ældste, prins George, fik automatisk prinsetitel, da han er tronarving.

LÆS OGSÅ: Se de flotte gæster til Harry og Meghans bryllup

Læs mere om: