TALK OF TOWN

Hertugparrets Oprah-interview skal redigeres på grund af én særlig konflikt

I sidste uge bekræftede tv-kanalen CBS, at der den 7. marts vil blive sendt et Oprah-interview, hvor prins Harry og hertuginde Meghan deltager. Interviewet skal dog redigeres endnu engang på grund af én særlig konflikt i det britiske kongehus.

Prins Harry og hertuginde Meghan har tidligere været i offentlighedens søgelys grundet deres moderne holdninger til livet i det britiske kongehus. Sidst da Meghan kom med en meget sjælden udtalelse, efter det kom frem, at hendes to fornavne var blevet slettet fra sønnens Archies fødselsattest. 

For få dage siden kom det frem, at talkshowvært Oprah Winfrey, deres ven og nabo i Santa Barbara i Californien, har fået et stort og eksklusivt interview i hus med hertugparret, som blandt andet vil omhandle parrets nye liv i USA, om at blive en del af kongefamilien og hvordan parret håndterer livet i mediernes søgelys. 

Med andre ord vil det intime interview åbne op for en masse detaljer om parrets liv, blandt andet også den store retssag mod de britiske tabloidmedier, som de netop har vundet. 

Læs også: Meghan og Harry hylder prinsesse diana i graviditetsnyhed

Interviewet skal redigeres

Efterfølgende har parret, efter en tænkepause, meldt ud, at de for alvor dropper livet som fremtrædende familiemedlemmer i det britiske kongehus, hvilket affødte en kritik fra dronning Elizabeth, der ikke var helt enig i formuleringen omkring parrets exit.

Konflikten er ifølge det britiske medie Mirror eskaleret så meget, at det allerede optagede interview med Oprah nu skal klippes om.

Da interviewet blev optaget, var Harry og Meghan stadig af den overbevisning, at de ville beholde deres protektioner, men dem har dronnigen valgt at fratage dem efter deres seneste udmelding. 

En kilde tæt på hertugparret forklarer til Mirror, at hertugen og hertuginden aldrig havde forestillet sig, at de ville få frataget deres protektioner. De så det slet ikke komme og talte som, de stadig havde en rolle at spille.

Derfor har Harry og Meghan, bortset fra deres titler, ikke længere nogen royal rolle, og det er netop det punkt, som producerne af showet ikke vidste blev diskuteret, da Oprah i sin tid interviewde parret.

Kilden afslører også, at der måske bliver skudt nye optagelser, men højst sandsynligt bliver programmet klippet. 

Læs mere om: