TALK OF TOWN

Hør den nye sang med Michelle Obama, Kelly Clarkson, Missy Elliot og Zendaya

Den amerikanske præsidentfrue Michelle Obama er gået sammen med en række store sangerinder om en sang, der skal få verdens fattigste piger i skole.

We Are The World. Do They Know It’s Christmas. That’s What Friends Are For. Støttesange er ikke et nyt fænomen, men nyt er det, at der en præsidentfrue bag.

LÆS OGSÅ: Nyt IN på gaden | Smugkig i det nye april-nummer

Den amerikanske first lady, Michelle Obama, er gået sammen med sangerinderne Missy Elliott, Janelle Monáe, Zendaya, Chloe & Halle, JadaGrace, Kelly Rowland, Kelly Clarkson og Lea Michele om sangen This Is For My Girls.

Hele beløbet fra salget går til velgørenhedsorganisationen Peace Corps Let Girls Learn Fund, der arbejder for at få de 62 millioner fattigste piger i verden i skole. En sag, der står Michelle Obama meget nær.

LÆS OGSÅ: Dugfriske blomsterbuketter til døren med Bloomon

”Som præsidentfrue har jeg rejst verden rundt, og jeg har mødt disse piger, og de er så kloge og hårdtarbejdende, og ikke mindst sultne efter en uddannelse. Jeg har mødt piger, der tager på en lang, faretruende rejse hver dag for at komme i skole, og som studerer i timer hver aften, når de kommer hjem. Jeg har mødt piger, der studerer ved vakkelvorne skriveborde i klasselokaler, man knap kan kalde et klasselokale,” siger hun i en pressemeddelelse.

KØB sangen HER, hvor du også kan få et smuglyt. Det lyder rigtig godt!

LÆS OGSÅ: BOLIGSHOPPING | Grønne forårsfund

Læs mere om: