TALK OF TOWN

IN30ÅR | Årtiet der gav os bæredygtighed, ’nude’ farver og Caitlyn Jenner

IN har fødselsdag, og i den anledning er vi blevet lidt nostalgiske her på redaktionen. Vi husker tilbage på den musik, de film og ikke mindst de modetrends, der har kendetegnet de tre årtier, IN har eksisteret i. Her er vi dykket ned i et bestemt årti – og hvis vi siger Stan Smith, pyjamasmode og kendisbloggere, kan du garanteret godt gætte, hvornår det er?

Dette årti er for længst blevet døbt fornuftens årti. Shopping er immateriel, søgen efter tid, rum og samvær er kommet i fokus, og den politiske situation er præget af kampen mod terror. Der er stor frihed i moden, alt er tilladt, bloggerne bliver de nye stjerner, og Bruce Jenner bliver til Caitlyn.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Årtiet med grunge, Buffalo-sko og Spice Girls

Moden siger farvel til overforbrug, og der kommer fokus på det klassiske, tilgængelige og holdbare.

Bæredygtighed, god skrædderkunst og det æstetiske udtryk er kodeordene i modebilledet, og nude, afdæmpede farver skaber en underspillet og enkel stil, hvor mange gentagelser af forrige årtiers stil og tendenser er at finde.

INs Facebookside kan du gætte årtiet, der er tale om, og deltage i konkurrencen om en ADAX taske til en værdi af 2.499,00 kr.

Lad dig inspirere af galleriet, hvis du er klar på at dykke ned i … 10’erne.

IN30ÅR | Gæt årtiet, der gav os bæredygtighed, ’nude’ farver og Caitlyn Jenner

LÆS OGSÅ: TOP 21 | De mest ikoniske it-bags nogensinde

Læs mere om: