TALK OF TOWN

IN30ÅR | Årtiet der gav os logo-mani, bling-bling og kendte pop-par

IN har fødselsdag, og i den anledning er vi blevet lidt nostalgiske her på redaktionen. Vi husker tilbage på den musik, de film og ikke mindst de modetrends, der har kendetegnet de tre årtier, IN har eksisteret i. Her er vi dykket ned i et bestemt årti – og hvis vi siger Burberry-skjorter, nøglekæder, veloursæt og reality-kendisser, kan du garanteret godt gætte, hvornår det er?

Det er årtiet med blingbling-veloursæt, Burberry-skjorter og eksklusive nøglesnore rundt om halsen. Årtiet hvor Britney og Justin var kendis-par nummer ét, reality-tv blev et kæmpe hit, og moden afspejlede, at vi alle tjente mange penge og livet var en fest.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Årtiet med grunge, Buffalo-sko og Spice Girls

Moden stak helt af i opgangsårene, inden finanskrisen, med masser af blingbling og logo-mani, og tøj fra kendte modehuse som Burberry, Gucci og Louis Vuitton blev allemandseje. Trends som ekstremt lavtaljede jeans, kæmpeprints på både buksebag og T-shirt og ikke mindst Von Dutch-kasketten hittede.

INs Facebookside kan du gætte årtiet, der er tale om, og deltage i konkurrencen om ADAX tasken "Caroline" til en værdi af 2.399,00 kr.

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Årtiet der gav os skulderpuder, Converse-sneakers og en modeprinsesse

Lad dig inspirere af galleriet, hvis du er klar på at dykke ned i … 00’erne.

IN30ÅR | Gæt årtiet, der gav os logo-mani, bling-bling og kendte pop-par

LÆS OGSÅ: IN30ÅR | Årtiet der gav os bæredygtighed, ’nude’ farver og Caitlyn Jenner

Læs mere om: